.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    anonymous708973
    Guest
    И вашите са окей?

Мега фен Аватара на xoxi
    Нашите ли? Защо да не са?
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Амиии, защото сте малки, защото ви е поредната връзка (в техните очи) и още от този сорт.

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Не.Има време за това.Иначе сме заедно по цял ден,много често оставам да спя в тях.. ако се прибера в вкъщи,то е само за да спя.
    аз съм по абсолютно същия начин-ако се прибера то е посред нощ само да спя

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Амиии, защото сте малки, защото ви е поредната връзка (в техните очи) и още от този сорт.
    Ами при положение, че точно родителите ни предложиха да си вземем двойно легло, защото едвам сме се побирали на единичните, с които разполагаме и двамата... какво да ти кажа.
    Те достатъчно добре ни познават и двамата, за да преценят, че не е проблем и можем да си позволим това, което правим.
    Въобще те от самото начало се отнасяха супер сериозно към връзката ни, понеже аз лично на майка ми доста съм й разказвала за минали връзки и увлечения и още в началото тя усети, че с това момче е по-различно.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не, но ужасно много ми се иска. Уникално е, когато съм с него. По цели дни сме си заедно, а края на седмицата оставам да спя у тях. Моментите са уникални: изненади, любов, секс, прегръдки, целувки и всичко. Въпреки, че непрекъснато сме заедно, на мен времето не ми стига и искам все повече и повече да съм с него. Както и той! Ох, чакам с нетърпение деня, в който ще си живеем заедно.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Все още не. Падаме си малко идеалисти и двамата и планът е да си завършим образованието, да си намерим работа и тогава. Пък ще видим какво ще стане

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    На теория не,ама на практика почти да Постоянно аз съм в тях,той рядко идва в нас(проблеми с родителското тяло ),иначе родителите ни издържат и двамата.Говорили сме за съвместно съжителство,но още нямаме достатъчно финансова възможност да го направим
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си