- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Живеете ли заедно с половинката си?
И вашите са окей?
Нашите ли? Защо да не са?
И спря да се върти за миг земята..
Амиии, защото сте малки, защото ви е поредната връзка (в техните очи) и още от този сорт.
Ами при положение, че точно родителите ни предложиха да си вземем двойно легло, защото едвам сме се побирали на единичните, с които разполагаме и двамата... какво да ти кажа.![]()
Те достатъчно добре ни познават и двамата, за да преценят, че не е проблем и можем да си позволим това, което правим.
Въобще те от самото начало се отнасяха супер сериозно към връзката ни, понеже аз лично на майка ми доста съм й разказвала за минали връзки и увлечения и още в началото тя усети, че с това момче е по-различно.
И спря да се върти за миг земята..
Не, но ужасно много ми се иска. Уникално е, когато съм с него. По цели дни сме си заедно, а края на седмицата оставам да спя у тях. Моментите са уникални: изненади, любов, секс, прегръдки, целувки и всичко. Въпреки, че непрекъснато сме заедно, на мен времето не ми стига и искам все повече и повече да съм с него. Както и той! Ох, чакам с нетърпение деня, в който ще си живеем заедно.
Все още не. Падаме си малко идеалисти и двамата и планът е да си завършим образованието, да си намерим работа и тогава. Пък ще видим какво ще стане![]()
На теория не,ама на практика почти даПостоянно аз съм в тях,той рядко идва в нас(проблеми с родителското тяло
),иначе родителите ни издържат и двамата.Говорили сме за съвместно съжителство,но още нямаме достатъчно финансова възможност да го направим
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!