- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пожарът на Витоша
Почти цялото предаване днес беше посветено на тази тема. В общи линии цялата помия се потвърждава, когато човек си зададе логични въпроси, а получи нелогични отговори.
http://play.novatv.bg/play/276473/?autostart=true
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
^ Ами те са купени отдавна. Говорят това, което някой иска да се говори. Медиите са най-простия начин да промиеш нечий мозък. Хората като чуят нещо по Новините веднага го приемат за истина. И преди ми се е случвало да откривам ГОЛЕМИ несъответствия. Когато беше протестът на БАН беше пълно с млади хора и студенти, а по Бтв излъчиха малкото по-възрастни там и се наблягаше как академията е пълна с феодални старци. Ама тоя път хората видяха какво става. Отвсякъде чувам ядосани коментари. Сбъркаха тук. Българите може да сме всякакви, но обичаме планините и горите си. Това вече не може да се замаже.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Използвам случая да ти пиша лично тук, т.к не можах да отговоря на последното ти PM, понеже си си забранила личните съобщения. Моля те, оправи ги от потребителския панел.
А иначе, по темата : Жал ми е за самата мен, защото ме чака журналистическа кариера, която май като гледам под каква диктатура и безумен ценз е, няма да е завидна. Хората не са глупави, но са нерешителни за сериозни действия, те са скептици. Ако целия българси народ се опълчи на цялата тази власт, нещата няма да продължават в същия дух.
Мисля си още нещо, обаче. Мисля си, че може пък пожара да е предизвикан от изтрещели еколози. Да се разбунят още повече духовете, да се донастроят хората да се пази Витоша, че си ебало майката, да се налее масло в огъня "Цеко пали Витоша, след като не му минава закона" или нещо подобно. Знам ли...
Чак толкова изтрещели не мисля, че има. Освен това еколозите трябва да са доволни, както и всеки нормален гражданин, понеже тези дни се разбра, че отменят решението да застроят част от Морската градина във Варна. Та да се търси "отмъщение" тук до София е нелогично.
Охх, най- сетне ще се спи спокойно без пламъци в далечината!
always late but worth the wait!
Браво!Поне свърши.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Те го изгасиха, ама отказаха помощи от сърбия и гърция (хеликоптери). Още не мога да си представя сценарий, дори и с някой друг икономически интерес.
DisappointedDreamer, не знам дали ти си правила снимките, вероятно е Петър Кърджилов, но са страхотни, много добре отразяват случая и емоционалните отпечатъци от него.
В "Телеграф" пишеше, че не е напълно изгасен. "След работата на хеликоптерите се забелязва, че пожарът на Витоша е локализиран почти изцяло. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова....Проблем създава малко огнище." Аз се обърках вече. Угасен ли е или не?
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=927758 - огнената стихия е овладяна.
Не е загасен, от тук се вижда още.Но вече е много малко, почти е загасен.И все пак е гадно да гледаш грозно изгорелите върхове на планината.А мисълта, че в София вече ще си дишаме още по - мръсен въздух, е още по - грозна.Трябва да се садят дървета на мястото където са изгоряли...
"Междувременно вчера пламнаха нови 5 дка от другата страна на планината, откъм Железница." ??
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Откакто спряха Кремиковци е доста по- добре, така че за въздуха има компенсация. Проблемът е, че продължава да пуши упорито.
always late but worth the wait!
Сега идва и моментът да се потърси сметка на много хора, а не както почти винаги става в България, всяко чудо за три дни и после нищо. Държавата може да е една голяма черна дупка, но не може да съсипват и страната.
[QUOTE=koshtramba;10257535 Природата сама ще си възстанови щетите.[/QUOTE]
![]()
Абе ти знаеш ли къде и защо се правят резервати?
То като е изгорял вече се свърши с резервата