- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- SmilezZz
Та, чудихме си се ние защо ти копираш думите на другите потребители? Ясно е че късно влизаш в темите, и преди теб стотици други потребители са изказали мнение. И да, наясно съм че имаш правото да изразиш и своето, но вместо да правиш това, ти просто копираш до последната съгласна и гласна думите на потребителите.
Мнения ли черпиш така? Май е това. Грозно е. Прави лошо впечатление.
Та чакаме отговор![]()
а ти защо си такъв хейтър и какво те интересува кой какво пише в този форум и за какво се бори ?!? НЕ че нещо ама всеки може да прави какво поиска без да се съобразява с кого и да е ... има си модератори и администратори ако преценят че е в нарушение ще си свършат работата няма нужда от хейтърски и излишни теми във форума
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
'Щот така съм се родила. Да хейтвам ми е в кръвчицата. *сарказъм*
И все пак ми е интересно. По-горе ясно казах че знам че тя има правото да прави каквото си иска. Интересно ми е защо го прави. Сеир да гледаме, бе!
Bastard, това е кофата, виж и "описанието". Освен това си отговаряш сам - "какво те интересува кой какво пише в този форум и за какво се бори" & "всеки може да прави какво поиска без да се съобразява с кого и да е", съответно, теб какво те касае какво пише Дриймърката ?!
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Океййй, хейтъри сме.. и мен ме дразни мацката. Някой написал нещо и тя като че ли копира мнението му и слага 2 различни думи просто.. И след това ни казва, че се правим на интересни. Май само това е написала сама. И бай дъ уей, тя не изразява своето мнение, тя се влияе от мнението на някой малко по-стар потребител, който познава повече хора във форума или който дава добри съвети.
Копира до последната буквичка мнението на предишния потребител. Това винаги ме е дразнело. Да не говорим как разсъждава... Добре че наскоро и счупиха джама, че чак се бях отчаяла да не би да заприлича на Хилари...
ех,не изчакахте да отговори![]()
btw. как беше тая емотикона дето се зъбеше ? да де,тая в първия пост - как се правеше ?
То в темите в любов и секс винаги е така, един пише и отдолу 20 човека повтарят. Може да те е издразнила, ама и тема да й правиш........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ааааа, не винаги е така, молА ти се. ВИнаги има някой който да се противопостави, да зададе въпрос, да даде коренно различно мнение, върху което други да размишляват. Различно е. Пък и дори да копират думите на някого другиго, те винаги ЦИТИРАТ неговото мнение, подкрепят го и толкова. Или пък изразяват същата позиция, но с други думи. Тя не прави нито едното, нито другото. Просто си повтаря като папагал. Крякрякрякря
Нацели фамилията ми![]()
Просто си повтаря като папагал. Крякрякрякря![]()
![]()
![]()
o.O кой тука е на 13 ? ако някой е сер. пише много добре...
ох да .. извинявам се пост-нахме г/д. по едно и също време май .. мм тя не е ли на повече ?
щото там ще ни се скарат вече
А изкарах само 5,300 на външното.. Ама притеснение и т.н... :\
Благодаря ти, все пак.
И да ти кажа, awerw, 98% от хората в разделите "Секс" и "Любов" си имат лично мнение и помагат на хората. А защо има специална тема за това, че копира буква по буква.. Ето защо:
и Смайлз след един ден
Не ти ли изглеждат малко еднакви двете мнения? Това е най-простичкия пример, който можах да изкарам. Къде, къде по-обемни неща е копирала..
Edit: от темата за аспирина е.