.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 178
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^ Не е много нагло Даже преди малко писах в темата за сватбени рокли и прически в Козметика, че засега нямаме излишни 5 бона. (И не ни се виси със заеми ) Задоволяваме се със съвместно съжителство

Ако няма да е твърде нагло да попитам как решихте да преминете към съвместното съжителство?
    Плащате ли наем или жилището си е ваше?
    Имате ли брак?
    Ако въпросите са прекалено лични може да не отговаряш,разбира се

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Хайдеее, калпазанка на горещия стол!!!
    Давайте, давайте, аз минах по тоя път
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SuzanFletcher Виж мнението
    Ако няма да е твърде нагло да попитам как решихте да преминете към съвместното съжителство?
    Плащате ли наем или жилището си е ваше?
    Имате ли брак?
    Ако въпросите са прекалено лични може да не отговаряш,разбира се
    Ако имахме брак, щях ли да гледам рокли и прически?!
    Под наем сме.
    Ми... лесно стана. Почти от само себе си се наредиха нещата.

LadyDi, злорадстваш май.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Варна
    Мхм

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Хайдеее, калпазанка на горещия стол!!!
    Давайте, давайте, аз минах по тоя път

Не знам как да го разбирам този твой пост.
    Когато реших да те попитам на лично някои въпроси,каза че не е проблем за теб.Явно не е било така.

калпазанка,благодаря за отговорите

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SuzanFletcher Виж мнението
    Не знам как да го разбирам този твой пост.
    Когато реших да те попитам на лично някои въпроси,каза че не е проблем за теб.Явно не е било така.
    Душице, изобщо не съм говорила за теб. Говорех за една тема в раздел "Кофата" - Горещия стол. Когато ме сложиха на него, отговарях основно на въпроси за брака. И сега гледам, че нападат калпазанката с тия въпроси (не си само ти). С това беше свързана шегата, не с това, което си ме питала

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Душице, изобщо не съм говорила за теб. Говорех за една тема в раздел "Кофата" - Горещия стол. Когато ме сложиха на него, отговарях основно на въпроси за брака. И сега гледам, че нападат калпазанката с тия въпроси (не си само ти). С това беше свързана шегата, не с това, което си ме питала
    Погрешно съм разбрала ,прощавай

ти си пенсия

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от rockandroll Виж мнението
    ти си пенсия
    А ти си келеш

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Не ми се искаше да пиша в темата,защото отстрани звучи странно и тъпо,но....От 13 годишна съм с моето си момче и неусетно станаха 4 години и половина.Всичко сме си изживели заедно.По цял ден сме неразделни,а разделим ли се веднага почваме да си пишем или сме залепени по телефона и колкото повече сме заедно толкова не може да ни раздели човек.На 18-тия ми рожден ден ми предложи брак като преди това се шегувахме.И въпреки това не че е рано,но сме си казали ще поживеем заедно и ще си изчакаме.Няма за къде да бързаме.Живот и здраве след 2 години да речем,когато съм на 20 защо не?Като съм го срещнала ще си го взема :Д Разбирам мнението надругите че е рано,но аз сякаш доста рано изживях срещането на човекът,който искам да е до мен и не мисля,че толкова време е малко.Повечето тиинове не са го изживяли и мисленето им е различно и моето щеше да е такова де.Щях да кажа,че е абсурдно.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV Виж мнението
    Не ми се искаше да пиша в темата,защото отстрани звучи странно и тъпо,но....От 13 годишна съм с моето си момче и неусетно станаха 4 години и половина.Всичко сме си изживели заедно.По цял ден сме неразделни,а разделим ли се веднага почваме да си пишем или сме залепени по телефона и колкото повече сме заедно толкова не може да ни раздели човек.На 18-тия ми рожден ден ми предложи брак като преди това се шегувахме.И въпреки това не че е рано,но сме си казали ще поживеем заедно и ще си изчакаме.Няма за къде да бързаме.Живот и здраве след 2 години да речем,когато съм на 20 защо не?Като съм го срещнала ще си го взема :Д Разбирам мнението надругите че е рано,но аз сякаш доста рано изживях срещането на човекът,който искам да е до мен и не мисля,че толкова време е малко.Повечето тиинове не са го изживяли и мисленето им е различно и моето щеше да е такова де.Щях да кажа,че е абсурдно.
    Той на колко години е?

С една година е по-голям.9 месеца разлика ,ако трябва да сме точни. :Д

Град
    пространството на Дисе
    Аз се скривам доброволно...

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Аз се скривам доброволно...
    Недей бе, душата
    Защо? Нали се разбрахме, че е въпрос на вътрешно разбиране? На личен избор. Който, когато е готов

Град
    пространството на Дисе
    Ма засрамих се...

Душата, ние се срещнахме късно- бях вече пълнолетна, няма как да ни се получи ситуацията, както при DisturbiaV. Давам си сметка, обаче, че ако се бяхме престрашили по-рано, сега можеше лапето ни да ходи на детска градина.

Е то аз си казах,че дори и така ми се иска да изчакане,защото сега няма никакъв смисъл.На 18 малко хора се женят само заради любовта де(винаги има и един положителен тест)

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV Виж мнението
    Е то аз си казах,че дори и така ми се иска да изчакане,защото сега няма никакъв смисъл.На 18 малко хора се женят само заради любовта де(винаги има и един положителен тест)
    Те тва казах и аз при първото ми включване в темата.

Град
    Варна
    Малко хора напоследък.
    Друг е въпросът, че като се зажените, трябва да имате поне бегла представа как ще се изхранвате. Не е добре мама и тати да ви издържат. Да помагат, да, но не и изцяло да издържат.

Определено.Аз все още съм си зависима И МРАЗЯ да кажа на нашите,че нямам пари единствено,когато те се сетят пък и винаги ми остават на ден било и 2лв.То какъв живот би бил да се омежиш да заживееш с мъжа си и да не си поемеш дамакинството и т.н.Да памагат родителите да,но изцяло ...(в момента в който го написах видях че лейди е написала същото хах)
    Калпазанче,ако бяхте се срещнали по-рано би ли се омъжила на 19-20?Защото каза,ако се бяхме престрашили.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    ЗАВИСИ...В свят на луди нормалните считат за луди...А кой решава кое е нормално и кое не?В Средновековието станеш ли на 8-9 години си напълно годна за брак(най-вече династичен де),а ако днес попиташ някоя ромска махала или хора от някои затънтени планински селца на тези години вече минаваш за стара мома
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Нормално е,зависи от ситуацията.Все пак всеки сам решава какво да прави с живота си.Лично аз ако все още съм дотогава с приятеля си бих се омъжила за него.Сега съм на 17,а след като съм на 19,20 ще се предполага да сме заедно вече почти 4 години,така че бих го направила
    хахахаххахахахахахахахаха ааа ще умра хахахаххахаххаа

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И защо да не е.
    Аз бих се омъжила на тия години.

Повечето ми съученички се омъжиха, че дори някой от тях деца си имат.Въпрос на гледна точка е.Всеки съзрява по различно време.Лично аз на тази възраст , не се виждам като родител.Смятам,че трябва да се изградя като човек, да открия мястото си в живота и чак тогава да създам още едно борещо се мъниче.
    Не смятам брака на тази възраст за нещо нередно - всеки сам избира, как да живее живота си.
    Друг е въпросът обаче, дали в един момент докато държиш детето си на ръце и виждаш "наборите" да се контят за дискотека, дали няма да се почувстваш не на място.
    Но се отклоних от темата доста ....

В момента живея с приятеля си.Мисля,че това е най-добрият тест , дали ще ни "бива" като семейство.И двамата работим и следваме.Издържаме се сами и всичко е прекрасно.Така че
    на практика сме семейство, но за брак не става дума.Имаме нужда от напасване на характери и куп други неща, които стават с времето не след подписването
    Последно редактирано от mech7a7elka : 07-17-2012 на 15:10

Супер фен Аватара на Cloud9
    Приятелят ми предложи да идем просто в ритуалната и да подпишем.Аз се съгласих. Но после се сетих, че искам рокля та го отложихме за малко. Сега смятаме да живеем заедно и да си събираме парички за скромна сватба. Подписът не е страшен. В днешно време има много разводи, лесно става.Страшно е да се направи дете,когато не си готов.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    В днешно време има много разводи, лесно става.
    Лесно става когато е по взаимно съгласие и нямате какво да делите, иначе е лесно през крив макарон. Но като цяло е вярно, че в България разводът е изключително опростена процедура.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си