- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
някой влизат,но не пишат в форума-не го харесва ли не знам си какво,но все пак всеки си решава : )
ти,защо те нямаше толкова време е може да си влизам не зная,но поне с мен не си се засичал ;D
и защо си буден още ? ;d
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ами не съм влизал защото може би не съм намирал достатъчно време или нещо което да ме задържи
Иначеее ... не ми се спи няма и да си лягам скоро защото проспитам голяма част от деня а през другата уча ... вечерта излизам на по хладно а още по късно както сега си почивам
А ти няма ли да си лягаш![]()
Последно време не ми се спи вечер или ако легна след 2-3 часа вече съм се наспала ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ХахМ/у другото ще идвам към Варна
Как е положението там ;д
охоо ;D Кога и защо ще идваш ?
Какво да разбера под : какво е положението уточни се ;D
Жега ли е или около морето е по-хладно
много е топло .. аз поне не понасям жегата и едва търпя това време ;D
ходи по развлечена иии може да стане по приемлива ... при мене лично не помага де
Иначе ще идвам до Варна на 11ти защото имам изпит във Винс
във Винса ;О
ами и даже да съм развлечена пак ми е топло,не понасям това време ;D
Защо "Винса :О" не ти ли харесва ?
М/у другото и аз не обичам много жега
оо харесва ми ама последно време всеки 2 човек влиза там за жалост ;D
лично мнение![]()
Последно редактирано от bubkaa93 : 07-08-2012 на 00:41
В смисъл ?
мн късно си пишете
ооо Вании ;*
какво правиш ?
изядах 2 кила риба, после отивам на фитнес
ти кво прайш![]()
ехе ;D
оправям си багажа ;[
къде ще ходиш ?
оо на едно място,където не ми се ходи изобщо ;x
при баща ми ще ходя за няколко дни ;[
е що пък да не ти се ходи ? той къде живее ?
Добро утро![]()
здрастииииииии![]()
Кво праите ;p
Ще ям след малко и аз но в момента ме мързи доста ...
как се казваш
![]()