- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Става нещо странно
Не съм забелязала подобни неща.
Тъпо ми се струва. И някак невъзможно.
Е*ал съм ви малките мухи на вас, но днес докато се прибирах с влака от село видях един парчок 4 санта муха бате.. ЕЕЕЕЕЕЕЕ*ати мутиралото нещо е тва.. Мъчи се да лети,но не може ;х
ЕЕЕЕЕЕЕЕ, изтрил съм снимките значи.. Нема бе, ник'ъф бъзик в тая работaАз като го снимах, то чак се обърна към телефона
викам си т'ва голяма звезда си мисли, че е
![]()
Хора, хлебарките са като..капачки от туби с вода(друго не се сетих)..;дд Огромни, лъскави и черни със здрави гърбове и вече(поне при мен) се задържат и на стените...майка ми купи някви къщички та сега не съм виждала иначе съм луда, като видя такъв изрод ...илл
Аз тези хлебарки ги хващам взимам лепилото и им слепвам краката, да знаеш какъв смях е като ги пусна да ходят![]()
Вървят и пат наляво падат, станат дън надясно падат
![]()
Тази година при нас няма никакви гадини като изключим осите, които ми влизат през климатика.
Преди години имаше и мухи, и комари, и хлебарки... И нашествия от миризливки. Много съм щастлива, че тази година няма никакви хвъркати и рогати гадове, защото все аз ги гоня да ги трепя из нас.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Един път бях издивял, като влезна една муха, не ме остави да спя и в 3 сутринта светнах всички лампи и я гоних през 3 стаи да я хвана и накрая я хванах жива и я пуснах в то'йлетната да се издави![]()
Миналото лято имахме нашествие на скакалци. Досадно беше да ги хвърлям 1 по 1 от балкона...
always late but worth the wait!
Хора, и аз си мисля, че гадинките почват да еволюират!![]()
Вкъщи по принцип нямаме буболечки и такива неща (за щастие), но тази година е ужасно. Първо имахме молци, които предполагам се размножиха и сега имаме бебета молци. После имахме мухи, а сега намирам миниатюрни мухички, което ме кара да мисля, че и те са снасяли някъде. Имах една огромна муха в стаята, която летеше, и една друга, дето я мързеше. И се катереше по пердето, вместо да лети. Иу.
После, както си лежах аз към 3 часа сутринта и кротко се ровех из ЮТуб, видях една ОГРОМНА буболечка, мязаше на стоножка, ама по-гнусно нещо не съм виждала. И като я видях..
Както и да е, извиках "възрастен" да я убие гадината, и после заспах по никое време.
Както и да е, важното е едно - ОПИТВАТ СЕ ДА ПРЕВЗЕМАТ СВЕТА!!!
иуууууу...не съм се сблъсквала с такива мухи досега,обаче звучи ужасно.. дано не се зомбират накрая хахахах
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.