- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
2 седмици не са минали още .. след 4 месеца ще си забравил
А коя зодия си
още нищо не е станало ама натам върви
Здравейте !!! ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Здрастии ;рр
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
хайде да отива да го гушка и без това всяка минута това си представям
6б3З10
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ракията е на линия, знам че ще се напия
6б3З10
Не ти ли мина вече ?
аз ли не знам, подходяща за този ден в който трябва да празнувам, но не това не е празнуване, просто напиване
6б3З10
защо трябва да празнуваш днес ?
не, не трябва, не се сърди
6б3З10
на мен ли говориш да не се сърдя .. съжалявам не те разбрах ;d
ааааааа рамената мииииии :@:@
Какво прави пак,Иване ??
и за,какво да ти се сърдя ? ;D днес съм доста отвеяна ;d
улях се в залата
затова че не ти отг каквото ме попита
6б3З10
ее вие двамата видяхте ли се ? нали щеше да му ставаш инструктор ;D