.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на w0rmbg

Unhappy Световъртеж и причерняване при изправяне

Здравейте готини,
    Много голяма мъка искам да споделя
    Винаги като се изправям от стола пред компютъра, от масата след хранене или от леглото, получавам световъртеж причернява ми и за около секунда ми боли главата.

Гледах тази тема: http://www.teenproblem.net/forum/sho...BB%D0%B8%D0%B5
    Обаче при мен е много зле вече от година става това и става все по гадно, последния път паднах на земята защото нямаше къде да се хвана...
    Гледам, че в тази тема са писали, че било от ниско кръвно (моето е нормално)...

Повече от фен Аватара на mkio
    Нормално е, вероятно си слаба, не се храниш пълноценно и ставаш доста рязко. На мен също ми се случва, а кръвното ми е 110/70 или 100/60, което също е нормално. Пий повече кола, но оригинална със захар, а не с аспартам, захарин и други изкуствени подсладители. Повече вода, сладко, айрян със сол. Друго, което е малко вероятно, е да имаш липса на желязо в организма и това да предизвиква световъртеж. за да се установи това, се правят кръвни изследвания. Но не съм лекар, само давам съвет, защото съм минала през това. Не е страшно, оправя се.

Момче съм, и да, имам желязо-дифицитна анемия. Вероятно е от това...

Да пие кола ? Ти добре ли си ? Искаш да му се разхлопа сърцето ли.. Стига с тия лекарски съвети, моля ви.. Хващай си партакешите, отивай при джипи-то, кажи му за проблема си и че искаш направление за невролог. Ако трябва, могат да те пратят и на 4-ти километър в София, за да ти направят пълни изследвания на кръв, глава и всичко свързано с нервите.

Вече почнах да се плаша. Нямам нужда от изследвания, знам за анемията си. Просто не ми се дават 694856 "космически цифри" за изследвания. Просто питах дали и на някой друг му се е случвало това, за да ми каже по какъв начин се справя или какво са му казали ако случайно е ходил на изследвания.
    : ))

Цитирай Първоначално написано от Anonyss Виж мнението
    Да пие кола ? Ти добре ли си ? Искаш да му се разхлопа сърцето ли.. Стига с тия лекарски съвети, моля ви.. Хващай си партакешите, отивай при джипи-то, кажи му за проблема си и че искаш направление за невролог. Ако трябва, могат да те пратят и на 4-ти километър в София, за да ти направят пълни изследвания на кръв, глава и всичко свързано с нервите.
    ДА, добре съм. Благодаря, че попита. И не се заяждай, а вземи и прочети нещо, относно това какво се препоръчва при ниско кръвно.

До автора-провери си пак хемоглобина, вероятно е нисък, ако си спрял да го лекуваш.

А тази анемия лекуваш ли я? Защото причерняването си е симптом на анемията.
    Колата и кафето са вредни. Обаче айрянът със сол при мен върши невероятна работа наистина. Както и черен шоколад.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от mkio Виж мнението
    ДА, добре съм. Благодаря, че попита. И не се заяждай, а вземи и прочети нещо, относно това какво се препоръчва при ниско кръвно.

До автора-провери си пак хемоглобина, вероятно е нисък, ако си спрял да го лекуваш.
    Случайно да не виждаш и да ти трябват ОЧИла, защото той написа, че неговото кръвно е НОРМАЛНО !?

Нека той сам прецени какво е добре за него и какво ще прави, ние просто даваме съвети. И това не е мястото, където човек трябва да си избива комплекси за нещо. ; )

Не лекувам анемията, защото не е сериозна... Тоест не е до толкова развита, че да ми трябва лечение.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си