- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Според вас какво трябва да променя в бедрата си?
Здравейте, аз съм момиче на 17г. според вас как трябва да променя тялото си, да пазя ли диета за да отслабна още?
http://prikachi.com/images.php?images/559/4998559C.jpg
А имам и бричове както се вижда на снимката горе в ляво... ама не мога да се преборя с тях и все пак бяха доооста по големи. А палазките - такава си ми е структурата.... но ще опитам да направя нещоа корема... какво ще ме посъветвате какви упражнения?
как да се храня нещо ще ме посъветвате ли мерси много![]()
Ъъъъъъ аз не виждам никакви паласки..а и виждам плосък корем ! Според мен си си идеална![]()
Структура било. Стига сте се оправдавали със структури, гени и тем подобни, ами се захващайте за работа.
За корема - повдигане на крака от вис, от лег, планк, V abs. Недей да правиш само коремни, защото излишно се натоварва кръста.
edit: В никакъв случай не тръгвай да отслабваш. Ти си скини-фет и въпреки, че ти изскачат кокалите, имаш мазнини по корема. Просто се храни чисто и тренирай.
Последно редактирано от FuckingFreak : 07-10-2012 на 09:53
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ами аз по принцип правя упражнения, но не си давам много зор и затова нямам никакви мускули, но не съм и сигурна дали искам да имма. Ето още една снимка, току що се снимах, по принцип имам плосък корем, но си мисля че палазките и бедрата имат още нужда... нз..а за режим какво ще ме посъветвате?
http://prikachi.com/images/708/4998708R.jpg <---- СНИМКА
Според мен пък имаш супер яките бедра и крака, а тялото ти е стегнато и изглежда добре. Единствено има съвсем леки палазки, можеш да порабориш върху тях ако ти създават проблеми, иначе наистина тялото ти е перфектно както се изразиха по - горе.
Е, като си глътнеш корема, как няма да е плосък. Не знам, явно ни се разминават понятията за "плоско".
Не е лошо да ги пипнеш, щом не ти харесват. Не знам защо ни питаш нас.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Аз никъде не виждам глътнат корем а само едно прекрасно и женствено тяло! Супер си!![]()
mom4e sam
Това, че не виждате и Марс, не значи че я няма. Идеално знам как изглежда глътнат корем на снимка.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Коремът ми не е глътнат, просто съм с много изправено тяло и стои така, защото съм доста отслабнала и се е вдлъбнал леко... това че си мислиш че разбираш не значи че е така.
според мен тя просто ти завидя ... и е логично при това тяло...
Хахаха, да завиждам и. За скини фет тялото, без никакви мускули. Аз също мога да си пусна снимка на корема, да видите дали имам причини за завист. И съм го правила вече, за тези, които следят темата с диетите. Спирам да пиша по темата, че явно тук много "разбирачи" се навъдиха на едно място.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
^ Подкрепям те напълно. Аз също не харесвам момичета, които правят супер много мускули и стават едни грубовати...
Според мен спокойно може момичето да си участва в конкурс и да го спечели, има супер яка фигура.. има красиви крака, корем, фигура тип пясъчен часовник.. просто е супер и си има и тен дори
ахх размечтах се![]()
mom4e sam
Благодаря за милите думи, момичета!Бъдете все така мил ии занапред
Последно редактирано от analytical : 07-10-2012 на 10:35
Браво, бе.
Пусна си снимките да чуеш колко перфектно тяло имаш и веднага ги изтри.
Напомняш ми на една друга потребителка, която постоянно пускаше фалшиви снимки на тялото и косата си от 200 профила и веднага ги премахваше : Д
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
^ А, сещам се, те даже не бяха нейни, крадеше снимки от разни сайтове и се правеше, че е тя... А даже и коси на азитки публикуваше... От Фейсбук също крадеше снимки... накрая коментираше като мъж дори и сега и аз се чудя мъж ли е било жена ли...
А конкретно в този случай не мога да кажа дали снимките са крадени или реални...
А на мен ми правеше впечатление, че уж се правеше, че е тя от снимките, а то се виждаше от 100 километра, че на всяка снимка е различна... и трябва да си тъп да не се досетиш ....
То всичко така стана в тоя интернет, крадат снимки само и си уплътняват времето... тролове!
Ееее, изпуснах. Тамън ми стана интересно, а то...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()