- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
какъв мъж, тя е по-силна от мен винаги знае какво да отговори в различните ситуации
6б3З10
Кажи им всичко,което мислиш за тях и ще ти олекне малко : )
нее сериозно аз не се имам за забавна .. за,каква кочина ми говориш бе човек ?
Да,обичам да пътувам ;d не ми харесва,защото винаги съм сама у дома и това ме кара да се чувствам гадно и самотно,а аз мразя да съм самотна : )
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Друго да кажеш за Близнаците ?
Съжалявам,но ти мразя проклетата зодия![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
искам да разбера аз ужасен ли съм http://i.imgur.com/4SHef.jpg http://i.imgur.com/ezxua.jpg защото повечето ме гледат странно
6б3З10
какво да мисля, двойнствени ,мили ,добри , яки сте ,но скорпион няма никакъв шанс за връзка с близнаци
на всякъде пише така и са прави.... не ми се говори
е щом не искаш да си говорим за това ..
аз ще си чета за зодиите,защото ми стана интересно : )
Изпитвайки нужда да разкриеш колко са дълбоки твоите чувства, колко много я обичаш само, как за нея би направил еди какво си, как без нейната усмивка и думи светът е кръгла нула ....... и точно тук ще направиш най голямата грешка. Oсобено пък ако се опиташ да бъдеш ревнив и да я контролираш. Вместо ответна реакция в подобен стил очаквай скорошна раздяла. <-- това е толкова вярнооо.. искам темичка за зодиите ;D
мам ка му ,започвам да се сещам и да ми става гадно о отново как ме изхвърли в графа приятели , щото съм глупак , аб а х ти с вашите истории тук...
кой иска да види моя снимка![]()
Къде отиваш ?