- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стягане на краката
Еми ако правиш безсмислено кардио, което всички препоръчват, ще слабееш и още как. И то един Господ знае какво ще сваляш - вода ли, мускул ли. Колко време прави опити за сваляне на мазнините на бедрата, за да стигнеш до извода, че не става? Питам, защото по ген имам дебели крака и от опит мога да ти споделя, че не коства толкова много.
Не бих ти препоръчала креатин, защото не споделяш дали имаш опит в храненето и тренирането => приемам, че нямаш => няма смисъл. От написаното разбирам, че си с бърз метаболизъм, така че не е нужно някакво ограничаване, защото така или иначе храната не ти се отразява много, просто се храни максимално изчистено. Пробвай да видиш как е като ядеш с по-малко сол, млечни и плодове, защото въглехидратите задържат на вода и кожата подпухва допълнително.
За пореден път ще посъветвам да зададеш въпроса си в темата за диетите...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."