.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 297

Hybrid View

Голям фен Аватара на TaylorGang
    Като дойдеш в Пловдив , къде ти харесва най-много да се размотаваш ?
    От колко време ходите с приятеля ти ?
    С колко завършия тая година ;д ?
    Любима песен в момента?
    Какъв стил музика слушаш ?
    Пушиш ли ? Ако - не , опитвала ли си ?
    Спортуваш ли нещо ?
    Колекционираш ли разни неща ?
    Коя ти е любимата книга ?
    Любима комедия / ужас / екшън ?
    Гледаш ли някои сериал в момента ?
    Коя зодия си ?
    Шоколадов / Ванилов сладолед ?
    Пазиш ли си още играчките от когато си била малка ;д ?
    Някои потребители в форона ,които ти харесват ?
    Някои които те дразнят с коментарите си ?
    Суеверна ли си ?
    Гледаш ли футбол ?
    Любимен футболен отбор [Български] ?
    Обичаш ли змии ?
    Паяци ??
    От какво имаш фобия ?
    Нещо което те отличава от другите ?
    Какво най-много цениш у приятелите си ?
    Какво може да те издразни в поведението на едно момче ?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TaylorGang Виж мнението
    Като дойдеш в Пловдив , къде ти харесва най-много да се размотаваш ? Гребната, стария град и центъра!
    От колко време ходите с приятеля ти ? От шест месеца.
    С колко завършия тая година ;д ? 5,50 заради немския и историята, по които изобщо не ми върви...
    Любима песен в момента? http://vbox7.com/play:3a9f3457 една от най-любимите ми.
    Какъв стил музика слушаш ? Рап, поп..
    Пушиш ли ? Ако - не , опитвала ли си ? Не, не пуша. Да, опитвала съм, за което много съжалявам. Цигарите са нещо ужасно и е добре, че го разбрах на време.
    Спортуваш ли нещо ? Спортувах волейбол преди, но поради проблеми с ръцете се отказах.
    Колекционираш ли разни неща ? Колекционирам капачки от соковете Queens.
    Коя ти е любимата книга ? Диамантената династия
    Любима комедия / ужас / екшън ? Комедия - Boat trip, ужас - Wrong turn 4, екшън - Man on Fire
    Гледаш ли някои сериал в момента ? Дам, The vampira diaries, pretty little liars..
    Коя зодия си ? Девичка
    Шоколадов / Ванилов сладолед ? Ванилов. Не ям особено много шоколад.
    Пазиш ли си още играчките от когато си била малка ;д ? Да, всички до една
    Някои потребители в форона ,които ти харесват ? skornex, xXxAngerfisTxXx, тиииии , storex и DissapointedDreamer - мненията и са много добри!
    Някои които те дразнят с коментарите си ? Предпочитам да запазя отговора на този въпрос в тайна, не искам излишни скандали. Ще кажа само, че Yesika не ми допада много, много, по простата причина, че според мен е фейк.
    Суеверна ли си ? Да, много!
    Гледаш ли футбол ? Да, от малка.
    Любимен футболен отбор [Български] ? ЦСКА, разбира се.
    Обичаш ли змии ? Не! Толкова са ми гнусни, дразнещи и.. антипатични, че не е истина! До сега слава Богу съм имала късмета да видя само веднъж.
    Паяци ?? Да, тях ги обичам. Като по-малка ги събирах в буркани и си ги гледах
    От какво имаш фобия ? Имам клаустрофобия, иначе много ме е страх от тъмното. Даже вечер като ставам да пия вода тичам до леглото си, защото в кухнята е тъмно и се обръщам да видя дали не ме преследва нещо. Имам доста слаба психика от малка..
    Нещо което те отличава от другите ? Това, че не се меся в отношенията на хората, гледам си собствения живот и не се замесвам в интриги.. Мааааааалко по-грамотна съм от останалите на моята възраст.. и съм маалко по-здравомислеща от тях.
    Какво най-много цениш у приятелите си ? Това, че винаги ще ме подкрепят каквото и да направя. Винаги мога да разчитам на тях.
    Какво може да те издразни в поведението на едно момче ?Да ти кажа не се дразня лесно. Но може би това, че сте лесно избухливи, а аз не понасям някой да ми се кара, сърди или да ми крещи.. Мога да полудея, когато някой ми повиши тон..
    .
    Последно редактирано от li0n : 07-10-2012 на 20:03

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си