- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
не лъжа за това което казах, просто засега не се получава
6б3З10
какво си казал ?
днес прехванах от вас депресията ;[
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
всичко което зависеше от мен го направих
ти защо се депресираш, може да имаш всеки нали
6б3З10
Последно редактирано от bubkaa93 : 07-10-2012 на 23:02
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
още не си легнала, кажи ми ако може дали има нещо за което мислиш и не ти дава покой
6б3З10
какъв е смисъла няма да ме разбереш : )
и мен не ме разбират ако си ида никой няма да разбере защо
6б3З10
щом ви се спи , що не си лягате![]()
искам да чуеш песента LoveChocolate http://soundcloud.com/basediver/elwi...the-phatt-mack
6б3З10
бубке не ме карай да ставам жалък бубкеееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее ееееееееее
6б3З10
Недей ...
Ти си жалък,защото правиш тия опити да се самоубиеш ; )
Последно редактирано от bubkaa93 : 07-10-2012 на 23:37
знам че още повече те напрягам ако искаш не го чети аз просто си пиша тук за да не нарушавам правилата
изгубих я защото не знаех как да се държа, в градушката съм дърпал чадъра към себе си и за нея не ми пукало, несъзнателно съм го направил, а бих дал окото си за нея ако трябва аз съм за органи само и то не всичко става
6б3З10
Когато мисля за чуждите проблеми спирам да мисля за малко за моите така ми е по-добра така,че няма проблем ..
Не сте скъсали заради това,Иване знаеш го : )
тя няма търпение да го прегръща, а аз да
6б3З10
Иване тя самата ти е казала,че не чувства нищо към него нали ? а пък и да чувства продължаваш напред,бъди силен за бога не се предавай,най-лесно е да кажеш писна от тоя живот,и да отидеш да се самоубиеш.
и това не е лесно за страхливец като мен който си мисли че като изпие 300-400 хапченца и хоп умира или заспива и не се събужда, знам че ако се реша да се кача на 8ия етаж и се навеся под етажния прозорец няма да има връщане назад, знаеш ли от какво още ме е страх че ще взема да оцелея ама така инвалид и така ще трябва да се мъча докрая без да мога дори да отида сам до аптеката
6б3З10
...
Последно редактирано от bubkaa93 : 07-11-2012 на 00:19