.
Затворена тема
Страница 66 от 120 ПървиПърви ... 165662636465666768697076116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 2977
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Tar: 10 MG, Nicotine: 1.0 MG, CO: 10 MG.
    о.О

Добре ми е, имам бая работа, ама съм седнала да гледам сериал :д Нищо де, има време.
    Ох, нямам търпение да идва неделя, да си го грабна под ръчичка и да заминем. 2 седмици далеееееч от града и самички. *изнасил*

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Мразя да заминава ... Колко още по дяволите! Колко? Всеки път щом замине ( макар и само за по няколко дни ) се чувствам като разбита на малки парченца ... Сякаш част от сърцето ми липсва и на нейно място има само болка, която се усеща дори физически ... Не знам днеска как се сдържах да не се разрева като го изпращах ... явно съм свикнала ли какво? Но как може да свикне човек с подобно нещо? А най-лошото е, че не се знае дали това ще е последното такова заминаване ... Не мога вече така ... чувствам се разсипана. Искам да се напия до безпаметност, но уви и компанията ми за пиене я няма в момента.
    Дано поне с търсенето на работа да имам успех, че до сега и 2те оферти които ми бутнаха бяха пълен шит и робство. Следобеда мисля да изляза с най-добрата ми приятелка да се поразсея, че иначе ще изтрещя!!!
    Последно редактирано от DragonLady : 07-10-2012 на 07:35

anonymous708973
    Guest
    По-спокойно. Имай предвид, че може да е така и занапред. Тоест, ако ще се жените, бъди подготвена за такива командировки.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Надявам се да не е, понеже уж е на тая длъжност временно, но колко временно, един бог знае ...
    Иначе вече взех да посвиквам като чели. Първият път беше яко сълзи и сополи, но вече остана само гадното чувство.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    сдуханко ми е
    държах се като кучка, признавам си и съжалявам
    дано всичко бъде наред

кофти ми е сега
    и не можах да спя като хората, нито ми се яде, нито ми се спи, нищо..пф :/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Your.Passion
    За сЯ супер .. Но все ще с намери някой идиот който да ми развали настроението |(

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Тъпо неблагодарно копеле |-( тва бяха последните думи, които ще чуе от мен...

Но пък тоЗ моя мноЛ хубави цаки му избрах вчера :3 и днеска ми вика колко го е било срам да ме покани на среща 1-вия път и как го мислил една седмица преди тва и как се вайкал докато ми се обади иии <333 и иска да ме заведе на стрелба и да скачаме с бънджи.... и сиг няма да стане тва ;( ще стане ПЪК :Д И на р.д.-то ми др седмица мисля да се съберем нашите хора да ходим на планина или на някое езеро ;д искам да отида на море с негооо искам да ходим и на вилата му и и и и и и и и и разлигавих сА :Д
    искам да се подстрижа ама тва значи че тр да изляза със спусната коса, а не съм излизала така от мнооооооооого време, ама пък не съм се подстригвала от половин година О.о
    nigga stole my bike

Голям фен
    тъпо ми е , че трябва да излизам с момчетата ,щото ми се ебеше днес . ще трябва да се отделя по някое време

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не знам, може би от 1 седмица се чувствам като тотална развалина - ок,мой си проблем,ама съществуването ,около мен, на толкова тъпи и безкрайно антипатично безмозъчни същества ме кара да се чувствам още по-зле.
    this.
    maDamn

Мега фен Аватара на babity
    Нещо ставам пасивно агресивна спрямо някои хора. Не, че винаги с всички съм коректна, ама много се дразня като ме забравят, прекалено съм прекрасна за такива неща. Иначе... днеска беше уникалния ден с "мама". Супер много му се възхищавам на спокойствието и дано всичко по неговите въпроси е наред. А утре си идва съкровището ми и... мммм... нямам търпение да си я намачкам както аз си знам!

Мега фен Аватара на xoxi
    Спах от 9 сутринта до 5. Не си чувствам главата в тая жега, гадно ми е някакво.
    Последните два дни ги прекарах... в пълна хармония. Толкова добре психически не съм се чувствала от плашещо много време.
    Кроя сериозни планове за идващата седмица. Искам да се върна на онова място. Искам да прекарам поне още седмица-две в такава хармония. Незаменимо усещане!!!!!
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Ама че дилема...писна ми! "харесвам хора от зодия везни- в частност момчетата са супер" къде по дяволите ми беше ума да си помислям о.О са трима такива ме "преследват" и се крия като....плячка от хищник....не знам, преди ако беше станало щях да се радвам...а сега се плаша....от вниманието,с което не съм свикнала....нямам представа,объркана съм тотално и все пак продължавам да си се чудя на себе си о.О

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    о.О

Добре ми е, имам бая работа, ама съм седнала да гледам сериал :д Нищо де, има време.
    Ох, нямам търпение да идва неделя, да си го грабна под ръчичка и да заминем. 2 седмици далеееееч от града и самички. *изнасил*
    Защо се пулиш бе, Пантер?

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    "харесвам хора от зодия везни- в частност момчетата са супер"
    Благодарим за комплиментите :Д
    Иначе се чувствам доста заспало, човек как да не поспи на тоя дъжд.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Въобще не харесвам мъже зодия везни.

Цял ден скитам из София. Уморено ми е. Искам да си го чуя и видя.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ааа моля прекрасни сте,бижута направо,жалко че бягам от вашата порода в момента

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тия моите са ненормални Как може да ми звъннат в 22ч. и да ми кажат "Стягай си багажа и сутринта към 6 идваме да те вземем.Ще ходим на палатки в Кранево!" :lol" Поне беше забавно,дори мега забавно!!!Ако и слънцето не ми беше изиграло подобна шега ... Само се чудя утре как ще отида до оптиката като ме е страх дори да се погледна в огледалото - като изгорял домат съм
    Честно казано бях много скептично настроена,но се радвам,че отидох.Искаше ми се да не е само за 2 дена,но така се случи.След 2 седмици пак,за по-дълго,но за съжаление ще съм с други хора
    И въпреки всичко ми е сууупер яко!!!Заредих се с толкова много положителна енергия,че ще ми стигне за доста време.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Въобще не харесвам мъже зодия везни.
    защо, бе о.О т
    татИ е везни и е много добричък и всичко ми купува и разрешава

пт: бааааааааааа*и смесените чувства, брат.. сериозно..
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Противни са ми. И държанието на баща ти не ми харесва.

Чух си го, ще си се видим скоро и супер. Иии заваля! Тук дори гърми. И има страхотни, огромни светкавици. Готино ми е.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 07-10-2012 на 20:08

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ И при нас гърми. Много е яко да си седиш на компа и да си четеш, докато вън е буря. <3

По темата: Още не мога да се накарам да уча за последния изпит. Утре съм си заделила целия ден, дори на работа няма да ходя с тази идея, дано се получи. А харесвам предмета. о.О Тази вечер беше прекрасна. Толкова обичам тези мигове с него.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Утре ми е вторият изпит,дано утре колата да запали и да отида навреме...ако пак ми създаде проблем пред важен изпит или нещо такова...фор сале ! Опитвам се да съм напълно спокоен и за това не съм поглеждал резултатите от първия изпит,ще го видя след като мине и втория,предпочитам да си отида съвсем спокоен,отколкото да отида изнервен заради евентуален слаб резултат,или отпуснат заради силен,може да имам и 3 и 6,зависи как се е приела композицията,позицията ми беше отвратителна,дано да съм се справил...

И както ще ставам в 6 и половина най-добре ще е да се наспя,а в тея жеги си е адски трудно :Х
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^Успех!!!

Много ми е изнервено тези дни. Братовчедка ми се замъкна на гости и вкъщи ми се види много тЕсно. Направо не се търпи. И майка някаква изнервена, търси ми сметка за щяло и нещяло, и колата нещо се развали и трЕбва и за сервизи да мисля и не, не, не, хич не ми е добре.
    Искам да съм си отново самичка вкъщи, да съм си спокойна и да няма кой да ми хленчи.
    А, да, чакам си мега важното писмо вече 10 дни и още нищо не е дошло. Започвам да се притеснявам.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Тъпо,като знам,че днес на работа ще е пак баси простотията ми се ебава цялото настроение.Просто 8 часа...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    waiting for tonight.... <3

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Айде да заминавам че изпит ме чака,дано ми се падне нещо с което ще се справя...на тея цветни композиции проблема ми е в конструирането,дано се справя и го направя добре...
    >>DjBelev<<

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си