- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Мразя да заминава ... Колко още по дяволите! Колко? Всеки път щом замине ( макар и само за по няколко дни ) се чувствам като разбита на малки парченца ... Сякаш част от сърцето ми липсва и на нейно място има само болка, която се усеща дори физически ... Не знам днеска как се сдържах да не се разрева като го изпращах ... явно съм свикнала ли какво? Но как може да свикне човек с подобно нещо? А най-лошото е, че не се знае дали това ще е последното такова заминаване ... Не мога вече така ... чувствам се разсипана. Искам да се напия до безпаметност, но уви и компанията ми за пиене я няма в момента.
Дано поне с търсенето на работа да имам успех, че до сега и 2те оферти които ми бутнаха бяха пълен шит и робство. Следобеда мисля да изляза с най-добрата ми приятелка да се поразсея, че иначе ще изтрещя!!!
Последно редактирано от DragonLady : 07-10-2012 на 07:35
По-спокойно. Имай предвид, че може да е така и занапред. Тоест, ако ще се жените, бъди подготвена за такива командировки.
Надявам се да не е, понеже уж е на тая длъжност временно, но колко временно, един бог знае ...
Иначе вече взех да посвиквам като чели. Първият път беше яко сълзи и сополи, но вече остана само гадното чувство.
За сЯ супер .. Но все ще с намери някой идиот който да ми развали настроението |(
Тъпо неблагодарно копеле |-( тва бяха последните думи, които ще чуе от мен...
Но пък тоЗ моя мноЛ хубави цаки му избрах вчера :3 и днеска ми вика колко го е било срам да ме покани на среща 1-вия път и как го мислил една седмица преди тва и как се вайкал докато ми се обади иии <333 и иска да ме заведе на стрелба и да скачаме с бънджи.... и сиг няма да стане тва ;( ще стане ПЪК :Д И на р.д.-то ми др седмица мисля да се съберем нашите хора да ходим на планина или на някое езеро ;д искам да отида на море с негооо искам да ходим и на вилата му и и и и и и и и и разлигавих сА :Д![]()
искам да се подстрижа ама тва значи че тр да изляза със спусната коса, а не съм излизала така от мнооооооооого време, ама пък не съм се подстригвала от половин година О.о
nigga stole my bike
тъпо ми е , че трябва да излизам с момчетата ,щото ми се ебеше днес . ще трябва да се отделя по някое време
Не знам, може би от 1 седмица се чувствам като тотална развалина - ок,мой си проблем,ама съществуването ,около мен, на толкова тъпи и безкрайно антипатично безмозъчни същества ме кара да се чувствам още по-зле.
this.
maDamn
Нещо ставам пасивно агресивна спрямо някои хора. Не, че винаги с всички съм коректна, ама много се дразня като ме забравят, прекалено съм прекрасна за такива неща. Иначе... днеска беше уникалния ден с "мама". Супер много му се възхищавам на спокойствието и дано всичко по неговите въпроси е наред. А утре си идва съкровището ми и... мммм... нямам търпение да си я намачкам както аз си знам!
Спах от 9 сутринта до 5. Не си чувствам главата в тая жега, гадно ми е някакво.
Последните два дни ги прекарах... в пълна хармония. Толкова добре психически не съм се чувствала от плашещо много време.
Кроя сериозни планове за идващата седмица. Искам да се върна на онова място. Искам да прекарам поне още седмица-две в такава хармония. Незаменимо усещане!!!!!
И спря да се върти за миг земята..
Ама че дилема...писна ми! "харесвам хора от зодия везни- в частност момчетата са супер" къде по дяволите ми беше ума да си помислям о.О са трима такива ме "преследват" и се крия като....плячка от хищник....не знам, преди ако беше станало щях да се радвам...а сега се плаша....от вниманието,с което не съм свикнала....нямам представа,объркана съм тотално и все пак продължавам да си се чудя на себе си о.О
Въобще не харесвам мъже зодия везни.
Цял ден скитам из София. Уморено ми е. Искам да си го чуя и видя.
ааа моля прекрасни сте,бижута направо,жалко че бягам от вашата порода в момента![]()
Тия моите са ненормалниКак може да ми звъннат в 22ч. и да ми кажат "Стягай си багажа и сутринта към 6 идваме да те вземем.Ще ходим на палатки в Кранево!" :lol" Поне беше забавно,дори мега забавно!!!Ако и слънцето не ми беше изиграло подобна шега ... Само се чудя утре как ще отида до оптиката като ме е страх дори да се погледна в огледалото - като изгорял домат съм
![]()
Честно казано бях много скептично настроена,но се радвам,че отидох.Искаше ми се да не е само за 2 дена,но така се случи.След 2 седмици пак,за по-дълго,но за съжаление ще съм с други хора
И въпреки всичко ми е сууупер яко!!!Заредих се с толкова много положителна енергия,че ще ми стигне за доста време.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Противни са ми. И държанието на баща ти не ми харесва.
Чух си го, ще си се видим скоро и супер. Иии заваля! Тук дори гърми. И има страхотни, огромни светкавици. Готино ми е.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 07-10-2012 на 20:08
^ И при нас гърми. Много е яко да си седиш на компа и да си четеш, докато вън е буря. <3
По темата: Още не мога да се накарам да уча за последния изпит. Утре съм си заделила целия ден, дори на работа няма да ходя с тази идея, дано се получи. А харесвам предмета. о.О Тази вечер беше прекрасна. Толкова обичам тези мигове с него.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Утре ми е вторият изпит,дано утре колата да запали и да отида навреме...ако пак ми създаде проблем пред важен изпит или нещо такова...фор сале ! Опитвам се да съм напълно спокоен и за това не съм поглеждал резултатите от първия изпит,ще го видя след като мине и втория,предпочитам да си отида съвсем спокоен,отколкото да отида изнервен заради евентуален слаб резултат,или отпуснат заради силен,може да имам и 3 и 6,зависи как се е приела композицията,позицията ми беше отвратителна,дано да съм се справил...
И както ще ставам в 6 и половина най-добре ще е да се наспя,а в тея жеги си е адски трудно :Х
>>DjBelev<<
^Успех!!!
Много ми е изнервено тези дни. Братовчедка ми се замъкна на гости и вкъщи ми се види много тЕсно. Направо не се търпи. И майка някаква изнервена, търси ми сметка за щяло и нещяло, и колата нещо се развали и трЕбва и за сервизи да мисля и не, не, не, хич не ми е добре.
Искам да съм си отново самичка вкъщи, да съм си спокойна и да няма кой да ми хленчи.
А, да, чакам си мега важното писмо вече 10 дни и още нищо не е дошло. Започвам да се притеснявам.
Тъпо,като знам,че днес на работа ще е пак баси простотията ми се ебава цялото настроение.Просто 8 часа...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
waiting for tonight.... <3
Айде да заминавам че изпит ме чака,дано ми се падне нещо с което ще се справя...на тея цветни композиции проблема ми е в конструирането,дано се справя и го направя добре...
>>DjBelev<<