- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Втора гадна сутрин...още ми е тъжно, освен това се сдърпах с него, а и съм супер изнервена, явно от тъпото пмс..... А тая реклама с Lady Gaga тук в дясно колко ме дразнииии!!!!Леле побъеквам се!
ForzaFelipe - Успех !
Аре,ForzaFelipe, да ги разбиваш!
Пффшшш. I am HAPPY!
Има оше някои дертове,но ще се оправя.
Малко ми е кофти ,защото най-добрата ми приятелка заминава за Италия утре и няма да я видя цял месец. Най-добият ми приятел е разбит... просто, ми е мъчно като го гледам, но ще се справим някак.
Аз сядам да чета листовки и правилник и дрън-дрън, да се стягам да излизам ... в най-голямата жега-блякс и после малко на курс. Че нали шофьори ще ставаме.
Хубав ден,люде!
maDamn
Оф. "Писна ми!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!" е слабо да изрази колко вече ми писна.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Добро утро на всички
Сънена съм, вие ми се свят и пия доста вода....ще се оправя.Може и да не съм в най-доброто състояние (физическо), но умът ми е свеж като краставичка :Д Общо взето съм хепи, чакам да минат днешните жеги и (евентуално) да изляза навън с приятелка,пък може и баскет да поцъкам.НО емоционално ми е едно сбъркано и каша,но гледам да не мисля затова,не искам да си развалям деня още от сутринта (:
Чувствам се добре. Обнадеждена.
И спря да се върти за миг земята..
като пред приближаващо начало<3
ох ох ох!
днес как ще си попишааа. светът как си знае работата. и иронията му колко е плътна<3
чувствам, че има(м) път напред! отдавна бях забравила усещането, но днес е тук. : ))))))))))))
Жега ми е. Туко що се събудих. Ще си чета СК и се надявам мойта даскалка да звънне днес и да ми дойде на гостище бъде забавно. И с него ще си се видим утре, надявам се.
![]()
Дееба пак се оспах ;d
nigga stole my bike
Моето момиче си дойде пъъък! Нях, нях, нях! Купих си два чифта сандали на безбожно ниска цена, а на всичко отгоре са ми и хубавкииии. (сън) Остава само и "мама" да дойде да го видя. Любовно ми е
Еми изпита мина добре,мисля че се справих,но си видях оценката от първия изпит и...тая година няма да уча там...бахти кретена дето съм,да изкараш 2ка на нещо което си правил 10 пъти...само дето се хвърлиха толкова пари за уроци и тем подобни глупости...много ама много съм разочарован от себе си................
>>DjBelev<<
не много айляк. скарах се с онея дебили снощи , паднах и на билярд и само се натисках без нищо повече , а пък оная беше яка.мамка му
Чувствам се прекрасно.. чак аз самата не мога да повярвам.. Все още не мога да повярвам, че сме заедно... най-хубавото полицайче.. <3 Дори не съм очаквала такава подкрепа от родителите ми и приятелите <3
По-добре се чувствам. Поне сега ще се разведря малко с приятели и после с него вкъщи цяла нощ![]()
Горе-долу бивам. Още ми е кривичко заради вчера, но ще ми мине. Поне дъжда спря и мога да изляза на по кафенце с едно аверче. А довечера мисля да си гледам някое филмче, че от сигурно 2 седмици не съм, като разбира се се заредя с много чипс ( или пуканки ) и кола![]()
Хубав ден. Утре на басейн от 8.30. Мойте са големи шматки, май ще трябва да спя на шезлонга. Няма да е зле да си взема и една възглавница. Поне ще си го видя. Мда мда.
ОФ писна ми! Едни хора се крият от мен,естествено точно тези,с които искам да се видя и да поговоря,те братче са зае*али сичко и сички тцтцтц......Други пък,от които "бягам" не престават да се въртят около мен по повод и без повод....ЗА съжаление не става въпрос само за приятели де.....НЕ знам. Объркана съм. Мразя да ме притискат за щяло и нещяло и да ми се сърдят,когато откажа нещо,което е невъзможно/неизпълнимо.Когато ме притиснат, аз бягам.Реакция....В случая ще кажа, че просто ако той не беше така настоятелен за всичко,може би нямаше да се дърпам дори за едното излизане....
Добре съм, доста изморена и гладна :Д Боли ме коремът, главата, не успях и да поспя...
Тъпо ми е.Малко съм разочарована от приятелите си,добре че съм свикнала хората да ме разочароват.Имам нужда от почивка,искам да замина някъде за няколко дни сама където никой не ме познава,далеч от всичко и всички.
Супер щастливо и влюбено ми е, днес беше направо прекрасно, сега ми липсванямам търпение да дойде утре вечерта.. <3
имам си маалко котенце сладичко... шаренко с малка муцунка и розово носле, рошавко ^^ и е слабичко още, но от мн ядене има едно мн сладко тумбаче ^^ :3
nigga stole my bike