- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
само на теб мога да кажа сутринта тъкмо се бях успокоил когато си писахме бубке и после видях нещо..как си прави планове с него, а с мен не беше така..всеки си мисли че съм гадняр, никой не се замисли как се чувствам
6б3З10
В кое помагат книгите ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Без климатик е като да си на кучето в ауспуха ,на върви го обяснявай на стиснатите родители, които не искат да го включваме,защото правил малко по-големи сметки за ток
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
пускаме го , но това което ме дразни е ,че имат пари ,но се правят ,че нямат
особено баща ми - той може да си ходи всяка година на екскурзиики до другия край на света, но се прави ,че няма пари един сладолед или месо да кача маса не мога вее
е не се оплаквам ,не сме бедни , имаме си всичко необходимо ,но са скръндзи
Добре : ) не ми се обяснява ;d
Последно редактирано от bubkaa93 : 07-11-2012 на 11:52
кое е добре, нищо не е добре
6б3З10
Иване искам да те помитам нещо разбира се,ако не искаш недей ми отговаряй : ) Ако нараниш някой ще се почустваш ли малко по-добре ?
HatersGonnaHate ако ти е интересна книгата една ли,но ти няма от къде да знаеш това щом мислиш,че можеш да заспиш от тях ..
искам този някой да изпита малка болка в сравнение с тази която изпитвам аз и за да се запозная с майка и значи съм имал сериозни намерения и никога не съм си играл с нея
6б3З10
Знам,че трудно но трябва да се откажеш от нея това ще те погуби или вече те е погубило ;x
за първи път ми казва че ме обича не да го показва, а ми го каза по телефона сега
6б3З10
сега ли ти го каза ?
Как ще сравняваш книгата с някъв филм абе човек ;x
не беше тя, знам че няма да го чуя от нея повече
трябва да изляза и се чудя дали да не сложа някви очела...
6б3З10
не мога да разбера,какво имаш пред с това може би,защото не съм спала не зная ...
защо ще слагаш очила ?
Пепии ;**
2-3 часа да съм спала може и по-малко .. ;*
оооо поне си се наспала ;D
сега във Варна вали ли Пепии ? ;*