Добър ден да споделя не знам даже дали е проблем за момента, но си пиша с 1 момиче 1 мой приятел ме запозна с нея та тя ме харесва, обаче е от Канада да ви кажа и 7200км не са малко тя е на 14 аз на 16 струва си да опитам много е умна и красива, но родителите и не и позволяват да си чати и рядко влиза понеже искат да е от елита на обществото.
Може ли някакви съвети защото връзка от далече е трудна и още понеже не сме се и виждали на живо.
Трудно! Аз лично не бих се занимавала - хиляди километри ви делят. А една връзка само чрез писане не става. Надали ще искаш само да си пишеш с нея, вместо да излизате , да си я прегръщаш и целуваш.
Абе ти на кой свят живееш? Не си я виждал на живо даже, а искаш връзка с нея... Малки сте, километрите са много, нищо няма да се получи.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Като не връзка , то шанс за какво да и дадеш .. за любов да не става дума, освен ако не мислиш да се местиш в Канада, но да кажем за верен приятел , с който да си поделяте е супер.Пък кой знае като пораснете ако имате възможност ще се съберете.
Ти знаеш ли колко представляват 7200 км ?
Най - много да правите виртуален секс![]()
Гледай си животеца и заеби тая раута с виртуална връзка, да не говорим че сте малки. Пишете си в скайп и фейса и толкова на тоя етап. НО, тва че сега на момента няма да те огрее не означава че е загубена кауза(тук говори опита). Ако е българка рано или късно ще се пребере, пък току виш сте се запознали и на живо.
тия дет са писали по горе представа си нямат как стават тия раути![]()
Всичко е възможно =] Опитай, нищо няма да ти стане ;] Има много връзки от разстояние, които се получават. Винаги има начини за една връзка. Щом тя те харесва и ти нея също, нищо не ви пречи да сте заедно. Говорете по скайп, телефона и т.н.. =]
Не се виждате, дори и си пишете рядко.. Тази връзка няма шанс... Нищо нети пречи да пробваш, но след време най-вероятно трудната кмуникация ще си каже думата. Пробвай, не губиш нищо, както каза xXxbloody_princessxXx.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))