.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Съвет

Съвет

Добър ден да споделя не знам даже дали е проблем за момента, но си пиша с 1 момиче 1 мой приятел ме запозна с нея та тя ме харесва, обаче е от Канада да ви кажа и 7200км не са малко тя е на 14 аз на 16 струва си да опитам много е умна и красива, но родителите и не и позволяват да си чати и рядко влиза понеже искат да е от елита на обществото.
    Може ли някакви съвети защото връзка от далече е трудна и още понеже не сме се и виждали на живо.

Цитирай Първоначално написано от New_Teen_Mashine Виж мнението
    Добър ден да споделя не знам даже дали е проблем за момента, но си пиша с 1 момиче 1 мой приятел ме запозна с нея та тя ме харесва, обаче е от Канада да ви кажа и 7200км не са малко тя е на 14 аз на 16 струва си да опитам много е умна и красива, но родителите и не и позволяват да си чати и рядко влиза понеже искат да е от елита на обществото.
    Може ли някакви съвети защото връзка от далече е трудна и още понеже не сме се и виждали на живо.
    Аз мога да се разбера с нея по тези въпроси, но може да ми напишете иновативни възможности

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Трудно! Аз лично не бих се занимавала - хиляди километри ви делят. А една връзка само чрез писане не става. Надали ще искаш само да си пишеш с нея, вместо да излизате , да си я прегръщаш и целуваш.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Трудно! Аз лично не бих се занимавала - хиляди километри ви делят. А една връзка само чрез писане не става. Надали ще искаш само да си пишеш с нея, вместо да излизате , да си я прегръщаш и целуваш.
    Не не е това проблема аз бих учил даже

Абе ти на кой свят живееш? Не си я виждал на живо даже, а искаш връзка с нея... Малки сте, километрите са много, нищо няма да се получи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Абе ти на кой свят живееш? Не си я виждал на живо даже, а искаш връзка с нея... Малки сте, километрите са много, нищо няма да се получи.
    Определено не сме малки а аз не я познавам много и никой не говори за връзка .
    Първо трябва да и дам шанс не може да се каже фък офф от раз.

Като не връзка , то шанс за какво да и дадеш .. за любов да не става дума, освен ако не мислиш да се местиш в Канада, но да кажем за верен приятел , с който да си поделяте е супер.Пък кой знае като пораснете ако имате възможност ще се съберете.

Ти знаеш ли колко представляват 7200 км ?
    Най - много да правите виртуален секс

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Гледай си животеца и заеби тая раута с виртуална връзка, да не говорим че сте малки. Пишете си в скайп и фейса и толкова на тоя етап. НО, тва че сега на момента няма да те огрее не означава че е загубена кауза(тук говори опита). Ако е българка рано или късно ще се пребере, пък току виш сте се запознали и на живо.

тия дет са писали по горе представа си нямат как стават тия раути

Всичко е възможно =] Опитай, нищо няма да ти стане ;] Има много връзки от разстояние, които се получават. Винаги има начини за една връзка. Щом тя те харесва и ти нея също, нищо не ви пречи да сте заедно. Говорете по скайп, телефона и т.н.. =]

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Не се виждате, дори и си пишете рядко.. Тази връзка няма шанс... Нищо нети пречи да пробваш, но след време най-вероятно трудната кмуникация ще си каже думата. Пробвай, не губиш нищо, както каза xXxbloody_princessxXx.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Цитирай Първоначално написано от mal4oty Виж мнението
    Като не връзка , то шанс за какво да и дадеш .. за любов да не става дума, освен ако не мислиш да се местиш в Канада, но да кажем за верен приятел , с който да си поделяте е супер.Пък кой знае като пораснете ако имате възможност ще се съберете.
    Точно..

Цитирай Първоначално написано от blaaablaaablaaa Виж мнението
    Не се виждате, дори и си пишете рядко.. Тази връзка няма шанс... Нищо нети пречи да пробваш, но след време най-вероятно трудната кмуникация ще си каже думата. Пробвай, не губиш нищо, както каза xXxbloody_princessxXx.
    Тя няма възможност да ми пише пък и има 7часа разлика

Бившето ми гадже ме обиди жестоко трябва ми съвет какво да правя ?

Цитирай Първоначално написано от babyface2 Виж мнението
    Бившето ми гадже ме обиди жестоко трябва ми съвет какво да правя ?
    Обиди го и ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си