- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя????
на 24 години имам сериозен приятел,живеем заедно,но нещо взе да куца,постоянно има конфликти,секса и той не е като преди.А от известно време аз се заглеждам по едно момченце,някъде 18-19 годишен,страшен сладур.С него с засичаме в кварталното кафене,забелязвам че ме гледа,разменяме си и по някоя усмивка,личи си че му харесвам...пък аз ката го видя и полудявам.Та накратко,че много взех да овъртам ще ми се да се позабавлявяме с него.Вие как бихте реагирали,ако някоя кака ви отправи такова предложение?И още нещо не се познаваме,идея си нямам как да го заговоря (адски тъпо,нали)....
по мое мнение ще сгрешиш.......
без ПОДПИС ... xD
С това единствено показваш, че не държиш на приятеля си и явно проблемите са породени , заради тебе! Би било голяма грешка. Не прави това, за което ще съжаляваш след време. Все пак живеете заедно, предприели сте доста сериозна крачка относно връзката и не бива сега , с лека ръка , да съсипеш всичко: без да се опиташ да оправиш нещата.
И как пък го реши това?
Авторке, разкарвай го твоя. Независимо какви проблеми сте имали, заради кого и колко пъти сте правили опити да оправите нещата, вече е загубена кауза. Не се самозалъгвай, щом си опряла дотам, че реално да обмисляш изневяра, по-добре просто прекрати връзката си. Дори от едното уважение към него, не му изневерявай и не го лъжи по този начин, много е долно.
А на малчото естествено, че ще му хареса някое неприлично предложение от кака.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."