- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- forever alone.
Снимай се с duck face и си пусни снимката в impulse. Ако не си като млатната с лопата в лицето, веднага ще се намери ГаДжИ.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз когато бях на 14 едвам говорих с момичетата хахаха... В моя квартал когато аз бях на 12-14 беше голямо нещо да се държите с "гаджето" за ръка.... Днес на децата са им промили мозъците с тая чалгия , мода и т.н. Готови консуматори от малки....
И как искаш да ти помогнем? За всичко си има време и място, недей бърза да растеж. Излизай си с приятели, забавлявай се, запознай се с нови хора и с течение на обстоятелствата, ще дойде време да си намериш и първото гадже.
Еее само не разбрах какво толкова се "нуждаеш" от гадже минала съм по тоя път на 15 съм и аз си нямам гаджета предлагали са ми ама не е болка за умиране този период минава бързо на мен ми мина за около 3-4 месеца.
Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!
Няма Импулс?Сериозно? Потрес!!!!!
По темата-не разбирам логиката да имаш нужда от гадже.Не е като да имаш нужда от някой до себе си, а конкретно от гадже.Била съл на 14 и знаме,че сега хормоните летят и си мислиш че едно гадженце ще оправи всичко.Но той може и да развали много неща.Живейте си бре дечица,има време мъжете да ви тровят нервичките![]()
Като ви гледам правописа, по-добре си наблегнете на ученето и на часовете по български, отколкото да се чудите какво не ви е наред![]()
На 14 имаш ОТЧАЯНА нужда от гадже. Да, ама не. На тази възраст се забавлявай с приятелки, излизай навън, бъди свободна. На тази възраст не ти трябва гадже, повярвай. И аз бях като теб и много много исках гадже и накрая направих най - голямата грешка в скромния ми 17 годишен животец. Поживей си още годинка - две и тогава се обвързвай. Обвързването е пъъълен шит на тия години, повярвай ми
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!