.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Здравейте,аз съм приета там още от 1 класиране.Смятам,че училището е много добро,защото все пак аз влезнах там с бал 31,214 ,а този бал за мен е висок.

Цитирай Първоначално написано от sar4ety Виж мнението
    Здравейте,аз съм приета там още от 1 класиране.Смятам,че училището е много добро,защото все пак аз влезнах там с бал 31,214 ,а този бал за мен е висок.
    С този бал можеше да влезнеш в 35 СОУ или 22 СОУ, което е МНООООООООООГО по-добро от 157 ИЕГ.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    С този бал можеше да влезнеш в 35 СОУ или 22 СОУ, което е МНООООООООООГО по-добро от 157 ИЕГ.
    Моя като е по-висок ,какво да кажа
    В 35 ,обаче няма ИЕ .. а 22-ро не ме устройва спрямо път , а аз исках много там .. даже повече от 164

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Моя като е по-висок ,какво да кажа
    В 35 ,обаче няма ИЕ .. а 22-ро не ме устройва спрямо път , а аз исках много там .. даже повече от 164
    Испанският не е особено потребен, ако мислиш, че в 157 ИЕГ ще научиш нещо много..
    Плюс това от 35 излизаш с две дипломи (НЕ;РЕ или ФЕ;РЕ).

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Испанският не е особено потребен, ако мислиш, че в 157 ИЕГ ще научиш нещо много..
    Плюс това от 35 излизаш с две дипломи (НЕ;РЕ или ФЕ;РЕ).
    Мм .. знам ,че ще съжалявам за испанския ,ама ..
    А и без това съм си взела необходимите неща (речници ,граматика и т.н.) и знам ,че ако искам да науча нещо ще трябва доста да се потрудя .. сама Така че .. важното е ,че 157 ми е близо и няма смисъл от излишно време за транспорт ,а ако беше по-далеч щях да съм на коренно различно мнение за у-щето

А ти с т'ва 35 много ме дразниш ! Толкова ме е яд ,че не съм го видяла преди да напиша желанията .. ;@ Наистина ми се струва досто добро .. и има 3 чужди езика , все пак .. Транспорта също ми е що-годе удобен .. шанс

Едитт :
    Може ли да ми кажеш къде се намира .. доста съм зле с улиците .. нещо от рода на това дали има нещо "известно/популярно" в близост .. ?
    Последно редактирано от Xriis.. : 07-12-2012 на 14:22

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Мм .. знам ,че ще съжалявам за испанския ,ама ..
    А и без това съм си взела необходимите неща (речници ,граматика и т.н.) и знам ,че ако искам да науча нещо ще трябва доста да се потрудя .. сама Така че .. важното е ,че 157 ми е близо и няма смисъл от излишно време за транспорт ,а ако беше по-далеч щях да съм на коренно различно мнение за у-щето

А ти с т'ва 35 много ме дразниш ! Толкова ме е яд ,че не съм го видяла преди да напиша желанията .. ;@ Наистина ми се струва досто добро .. и има 3 чужди езика , все пак .. Транспорта също ми е що-годе удобен .. шанс

Едитт :
    Може ли да ми кажеш къде се намира .. доста съм зле с улиците .. нещо от рода на това дали има нещо "известно/популярно" в близост .. ?
    35? В Лозенец, в близост до НДК. ;д

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си