- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уж всичко е перфектно...
Усетих,че най добре успя да ме разбере SisiStrange ,за начина,по който се чувствам./благодаря/.Той си остави публикацията на стената и като коментар беше написал само "(засрамване)".!?Не казвам,че той е виновен за това.Обаче малко или много можеше да покаже,че въпросната снимка не го интересува и да не пише коментар,или да напише нещо,с което да покаже че това едва ли не не го вълнува.Значи аз мога да показвам на хората,че той е този който ме интересува/говоря за тези който ме свалят(същата вечер още едно момче започна да ми се обяснява в чата колко много ме харесвал,от много време...,не знаел как да ми го каже и т.н...ама аз успях по възможно най-милия начин да не го отразя и всичко да си е както трябва)/,а той си оставя такива снимки и ми отговаря по доста малоумен начин..
Голямо доверие му имаш на приятеля ти. Няма що. И какво като е оставил снимката и е постнал засрамено човече.Ако му е приятелка приятеството си с нея ли трябва да крие пред теб за да ти е перфектно.Ами ако разбереш че го крие.Наскоро ми стана малко неприятно как една мацка, с която не се познаваме много, а я добавих най-вече покрай една нейна приятелка,която ми се стори че проявява някакъв интерес към мен триеше на поразия незнайно защо публикациите си, които коментирах аз.Писах и в ask. fm.Да я попитам има ли някакъв проблем и ако има да ми напише може и на ЛС какъв е за да не и коментирам публикациите вече изобщо.Написах си и инициалите си.Не ми отговори.Поне засега вече коментира неща, които съм писал или просто ги харесва.Някакси убидно е като си приятел с някои да те пренебрегва постоянно така.В противен случай по-добре изобщо да не те добавя да му пълниш само бройката.Малко егоистично гледаш на ситуацията.
Приеми че може и да има по емоционални хора![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!