.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Голямата стъпка, голямата стъпка

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ще приключваме с темата струва ми се.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    На 12 год. си и момчетата са ти омръзнали и ходиш с 17 годишни ? Wtf is this shit ?
    175 на 12 год. какво ще те правим след няколко години ? 2 метра и отгоре ще си.

Град
    Варна
    Оф, някой се опитва да троли твърде неуспешно и вие му се връзвате на детинския акъл...

Мега фен Аватара на draid
    90% от днешните деца, са нагли, глупави и с огромно самочувствие без никакво покритие. На 12 и били скучни връзките, еми не може все да си играе с тебе момчето, ама и то едно момче дето е на 17 да тръгне с 12-годишна.....

Exclamation

Може ли да не обсъждате това с кой съм и кво прави той с мен. Мисля че станахте нахални с това да ни обсъждате, при условие че не ни познавате.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от iliqn4e12 Виж мнението
    Може ли да не обсъждате това с кой съм и кво прави той с мен. Мисля че станахте нахални с това да ни обсъждате, при условие че не ни познавате.
    А аз мисля да не се държиш така. Както обичам да повтарям на новодошлите - това е форум и след като си решила да си пуснеш темата тук, трябва да си подготвен за всякакъв вид коментари. А не като не ти харесва нещо, да започнеш да нападаш.

Мила, на 12 стой си чети книжките за лятото и не се занимавай със 17 годишни батковци...не ти отива.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мерси за...съветите много. Реших за сега да се задоволя със разходките, кафетата и приятелките.

Супер фен
    Град
    България
    Бро,аз съм на 13 и вместо да мисля за гаджета,все още играя навън с приятели..
    There's something really wrong with me! (rofl)
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

spoko i az sam na 12 i sam imala samo 1 i to taq godina ima vreme

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението

Дечко, излез от филма.
    (щрак) СЕГА!

Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Има ти нещо...вече трябва да си минала 5-6 момчета. Осъзнай се !

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    mechone недей така, че момичето ще те вземе на сериозно

Иначе до авторката на темата.. Момиче, ти си на 12. Хората в този форум имат доста повече опит от теб и са с няколко годинки по-големи от теб, така че, вслушай се малко какво ти говорят.
    Може да използват груби обръщения и да се изразяват по-грубо, но като цяло мисля, че всеки би разбрал намека.
    Ти си на 12, той е на 17. Я кажи ми ти, като за начало, имате ли еднакво мислене? Ти имаш една представа за гаджета и връзки, а момчетата на 17 съвсем различна. Плюс това, когато той е толкова голям, не мисля, че само целувки и прегръдки ще го задоволят, освен ако не те обича безумно много и да чака докато навършиш поне 15, 16...
    Връзките ти били мимолетни и скучни... Каква е представата ти за интересна връзка и такава, която да не е скучна?
    Така че, не се ядосвай на хората от форума. Както казаха по-рано, щом си писала тука, трябва да търпиш и хубавите и лошите коментари.
    Вземи се малко в ръце и не се опитвай да изглеждаш на по-голяма от колкото си всъщност... Всичко си идва с времето...
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Голям фен Аватара на magita
    А аз си мислих, че на децата всичко им е интересно... вместо да си търсиш батковци вземи 1-во се осъзнай мойто момиче, нали.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Ох, не ми се мисли на къде отива света :X Момиче виж сега какво ще ти кажа. И чети внимателно да ти се налее малко ум в главичката. На 12 години си !! Имаш ли въобще гърди? Все едно... не мисля че ти е времето да се моташ от момче на момче - и то 17 годишни !!!! Остави ги тея връзки щом са ти скучни Никой не те задължава да тръгваш с някой нали ?? Гледай си ученето,играй игри и бъди нормално дете за годините си Има време за всичко,спокойно. Никъде няма да ти избягат мъжете.
    П.С. И мисля, че сериозно трябва да се захванеш с ученето на Български език или по-точно правопис, защото малко ти куца - за разлика от репликите които раздаваш : "курвенски коментарчета" ^^ Замисли се малко на къде отиваш. Малко по малко пропадаш все по-надолу и тук във форума с това което пишеш и начина по който се държиш не създаваш друго впечатление освен на малка лигла и още по-лошото на курва
    Замсили се какъв ще е животът ти след 10 години и си поправи грешките докато още можеш.
    Айде със здраве!
    Последно редактирано от deniity.we : 07-12-2012 на 16:03

Супер фен
    Каква деградация на младите само...

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    ^ +1
    You believe, but what you see?
    You receive, but what you give?

Мерси. Вече можете да си намерите друга тема за коментиране.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Съжали,че написа темата?А аз,че я прочетох?!
    Простотия до шия,ако моята братовчедка,която е на твоята възраст мисли и действа като теб..бих и забила голям шамар.Лошото е,че вашите са те разпуснали...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на notlike
    Тоя на 17 е бил много отчаян и вече е бил навит да го топне и в 12-годишна. GG. А ако не е и успял да го направи, ще се пръсна от смях още по-зловещо. Относно тебе, авторке, ти си много забавна, ако си мислиш, че ще се намери друг идиот (защото този явно е бил) на тези години да се хване с теб. Аз викам да мислиш по-реално и да си избереш някой с девстен мустак, там по може да потръгнат работите :]
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Y so serious?! Само аз ли си мисля, че къв ще е този 17 годишен да се занимава с толкова малка? Ако темата не е фейк, тогава мнооого жалко. Kато се замисля, че дори да е така, съществуват доста реални случаи, което никак не е забавно. Честито на печелившите, които си изгубиха 10 минути в четене на тъпотии..
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Ти не знаеш ли, че някой хора имат глави на раменете (не говоря за мен) ?

Аз пуснах темата, а не момчето. Вече не сме заедно, защото се осъзнах, че той не може да иска само любов. От 2 месеца не сме заедно. Вече се отказах от такива. Разбрах ви, послушах ви !

Град
    Варна
    iliqn4e12, искаш ли да затварям темата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове