Аз пък мисля, че няма нужда да говориш с нея Явно е - НЕ те обича и това едва ли ще се промени, колкото и да ти е трудно да го осъзнаеш. Когато си бил на 15, а тя на 13 явно е имало някакви искри между вас, но само толкова. И 2мата сте били деца (и все още сте), били сте гупави и т.н. Ти си момче изчезващ вид. Това са мъжете които мислят и разсъждават като жените (в повечето случаи това се отнася за любовта). Тоест след като сте преспали заедно ти си се влюбил в нея. Привързал си се към нея още повече. Но тя явно не се е почувствала по същия начин. И не си мисли, че я е хванало "страх" след 1вия път. Просто първите пъти боли малко или много и явно не е искала ти да си момчето с което ще повтори. Върнала се е в града си като герой ! 13 годишна изгубила девствеността си... какво да ти кажа По-големите и се лепят като мухи Не за любов а за с*кс. За жалост момичето в което си се влюбил се е превърнало в уличница с извинение Вече не е малкото невинно момиченце което си срещнал за пръв път Станала е отворена,важна "кифла". За това се дължи и викането. Вика ти, защото си и безразличен или си търси причина да се скарате за нещо И също така хич не и пука дали ти вика, защото знае, че я чакат още 5,6 като теб. За такива момичета мога да ти пиша с часове, защото съм имала много такива приятелки, но няма да се впускам в подробности. Просто ще ти кажа, че няма смисъл да си губиш времето с нея. Още си млад (да не кажа дори малък) и ще си намериш девойка, която ще е готова да даде всичко за теб, както и ти за нея. Не си заслужава да си губиш времето с тоя измет с извинение отново !
А относно това как да я забравиш - насочи си вниманието към друго момиче,което харесваш и ще я забравиш бързо. А ако няма такова момиче - огледай се Излизай с приятели,ходи на море,на село пък не знаеш къде ще ти излезе късмета и ще срещнеш девойчето в което ще се влюбиш.
Успех!