.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Много е гадно да се тровиш с такива мисли. Много.
    Знам, ама не мога да разбера за какво й е да се занимава с някакъв много по-голям от нея, и за какво има дни в които изобщо не ме търси.. в смисъл не вярвам ей така занимава се с някой по-голям и са само приятели, а нищо не ми казва ..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от headhunters Виж мнението
    Знам, ама не мога да разбера за какво й е да се занимава с някакъв много по-голям от нея, и за какво има дни в които изобщо не ме търси..
    Отговор по първата част: Много момичета са привлечени от по-големи, да не говорим за ситуации като вашата с разлика няколко месеца. За едно 18-годишно момиче един 28-годишен мъж (примерно. Стрелям на сляпо, щото каза, че имали голяма разлика) си е изкушение.
    Отговор на втората част: Не те търси, защото си й омръзнал и счита онзи за по-интересен - дори и да не ти изневерява. Все още.

Единственият начин да се опиташ да оправиш нещата (без гаранция да успееш, разбира се) е да седнете и да поговорите. Кажи й, че знаеш, че имат нещо, криво ти е и искаш да оправиш нещата. Дали платонично влюбена в него или правят секс, няма особено значение - вече ти е изневерила психически, физическият акт е въпрос на време. Изкопчи причината от нея. Възможно е... даже е напълно сигурно, че й липсва нещо у теб/във връзката ви и се опитва да го намери другаде. Това, всъщност, е основната причина за изневяра.
    Ако говорите, пиши тук какво е станало, че е интересно.

П.П. Като те попита дали й имаш доверие - кажи, че определено имаш съмнения и че искаш да й повярваш, но тя не ти позволява с цялата тая тайнственост.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-13-2012 на 05:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си