- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам да ми се сърди
Здравейте!
От един месец ходя с едно момче и съм много привързана към него, както предполагам, и той към мен. Проблемът е , че точно преди да тръгна с него, а може би той беше причината, скъсах с предишният ми приятел, с когото ходих почти година. Не се скарахме с бившия, даже отношенията ни са съвсем приятелски, но той още е много привързан към мен и иска да сме заедно. Преди 2 дена бившият ме накара да публикувам едно от ония неща във фейсбук "харесай и ще ти кажа" на стената му и едно от нещата, които трябваше да кажа , беше дали го обичам. И аз написах "да". И сега това момче, с което в момента ходя го видя и ми се разсърди. Като се видяхме му казах, че това, че го обичам е вярно, но чисто приятелски и , че не мога да намразя човека, който знае всичко за мен и съм му споделяла абсолютно всичко в продължение на година и т.н. Помислих , че проблема е решен, защото се целунахме и т.н, но след това сестра ми ми каза, че той не иска да ме вижда. Хубаво! Сега не ми обръща грам внимание, ама грам, даже не ме поглежда, подминава ме като пътен знак. Какво да направя? Знам, че съм си виновна!![]()
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
Признаваш публично чувствата си към бившия и се чудиш как да накараш настоящия да не се цупи заради това? И как по-точно някой те "кара" да отговаряш на въпрос в социална мрежа? Опря ти виртуален пистолет до профилната снимка?
Този фейсбук ще ви провали животите.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Фейсбук убива всичкоЗа другия път да ти е обеца на ухото да знаеш какво да НЕ споделяш.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Уф, не ми помагате. Не съм писала в темата , за да ме упреквате за грешката, ЗНАМ, че съм сгрешила. Търся си решение на проблема, не искам да ми става още по-гадно!
![]()
Как да ти помогнем? Да отидем да се извиним от твое име ли?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не, не е нужно. Просто съвет.![]()
![]()
Иди и му се извини. Ама си признай, че си сгрешила. Не му се оправдавай. Просто кажи, че си сбъркала и вече ще гледаш да мислиш преди да направиш някоя глупост. Оттам нататък зависи от него.
Леле, наистина в последно време тоя сайт стана разбивач на връзки.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
съвет-извини му се?!
Уф, ми да, още веднъж.
![]()
Нормално е да му е станало гадно - все пак, публично, казваш на бившия си, че го обичаш. Гадно му е на настоящия ти приятел и вероятно си мисли към него дали чувстваш нещо или просто си с него, ей така. Сядаш и говориш сериозно с него. Не позволявай да бяга от проблема, бягайки от теб и сърдейки се.
Настоящия едва ли е толкова прост, за да не знае, че след 1година ще останат малко или много чувства, приятелски или съвсем друг. Аз обичам приятелите си и аз съм писала на тия глупости в фейсбук, че обичам някого, ама не е ставало проблем.
1-во му се извини и после му обясни, че е нормално да изпитваш такива чувства към човек, който е бил до тебе толкова дълго, и се надяваш, че с времето и той ще стане дори по-важен от него.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ами можеш да пробваш чрез Facebook като например да напишеш на Стената си с големи букви че не обичаш никой друг повече от сегашното си гадже или нещо такова и че му се извиняваш за грешката,която си допуснала.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Момичето ходи с пича от 1 месец... по-добре да не го лъже, че го обича... ще е много жалко
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Да, виновна си.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
То за т'ва във ФБ има опция,с която избираш кой да (не) вижда написанотоКато толкова много е искал да му отговориш на тия въпроси да беше избрала опцията,чрез която само той ще го вижда и нямаше да имаш такива проблеми
![]()
![]()
![]()
Сега сериозно:Говори с твоя човек и се изяснете.Постъпката ти е глупава,нооо на всеки се е случвало да прави глупости.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Напиши му на стената колко го обичаш и колко много съжаляваш. Смисъл ако не е във Фейсбук не се е случвало...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Аз ако бях на мястото на момчето, нямаше да я погледна повече, независимо колко извинения изсипе по мен.
И спря да се върти за миг земята..
Не бързайте да я съдите. Сгрешила е и иска да поправи всичко.. Сега моя съвет е да му се извиниш и да му обясниш, че няма как да си безразлична към този с когото си била толкова времеА ако той наистина държи на теб ще те разбере.. пък и може да се постави на твое място да види как се чувстваш
![]()
Благодаря ви!
![]()
Nishto ne te opravdava tova che nemojesh da reshish kym koi imash custva sama spomenavash dumata bivsh zapomniq oznachava che ne hodish s nego ili da ne go beshe zarqzvala