- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
идеята ми дойде от една къща в чужбина понеже там в жегата си оставят входните врати отворени и погледнах понеже преди това бях живял едно лято в нея ми беше инт кой живее сега там и тъй то
6б3З10
Да бе ;d
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
въпреки всичко и идва рождения ден и искам да и направя подарък обаче е доста сложно защото ще трябва да го взема от там като ида и да я намеря за да и го дам и ако не я намеря как ще стане какво ще правя с подаръка който съм намислил за рождения и ден
6б3З10
Ти на 10 ли си имал рд ?
мислиш ли,че трябва и правиш подарък след всичко ?????
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
айде сега за мен да не говорим, пък и знм че ше каже глей си работата ти развали всичко
6б3З10
не знам : ))
има толкова жалки хора в тоя форум ;x не говоря за тебе bootyboy
споко и за мен да се отнася като че ли не е вярно
6б3З10
тази седмица почти не ядох и отварям хладилника доматЕ развалени краставици кайсии развалени,хляб мухлясал
6б3З10
това можеше да ни го спестиш ;D
за кво, големия ми апетит е зачезнал имам сладки работи като джели бонки и шоколади течни ама не ме изкушават са
6б3З10
да го споделяш с гаджето си е cool обаче, някак си топваш си прастчето в него и го даваш да ти го оближе и обратната и накрая ти става мн яко че може и прастчето да гризнеш![]()
6б3З10
:* други ден на палатка![]()
Къде си на палатка ?
На почивка ли ще ходиш в Гърция ? ;D