- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
лягам сии очите ми не издържат вечелека вииии ^^ ;3 и мекааа <3
И аз ще лягам
Лека, бубее лека и на останалите будни птички :*:*!
Лекаа ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
вече е 3 часа,а на мен не ми се спи все ощее ;x
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
е аз си намерих,какво да правя : ))
I am the game, you dont wanna play me, I am control, no way you can shake me, I am heavy debts, no way you can pay me, I am the pain and I know you can't take me...![]()
Габрово е доста скучен град ;x
Севлиево не съм ходила май ;D За Габрово казвам,че е скучен защото по улиците през деня жива душа не виждаш,дискотеките им са малки иначе има доста красиви момчетатова съм забелязала само ;d ..
И къде ще ходите на море с тоя лагер ?
И в Севлиево е тъпо отивайте на морето и се разбиваите ОЛ ДЕИ ОЛ НАИТ.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=hmP7TYtDVUU
Homie, I am on my level