- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
Не, ама ако не уредим въпроса с първата русалка си оставаш сам![]()
Здравейтее !!! ;**
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Бубооооооооооо![]()
това не го очаквах ;D
как си бее ? ;**
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
перфектнооооооооооонахапан от комари ама супер
тии
![]()
супер,много съм щастлива ;*
не сме ли скарании вече Вани ?![]()
скарана си с оня алкохолик не с мен
яя ко стана кажи![]()
тогава си бил пиян,ясно ми е вече ;D ооо и аз съм човекаа,който най-малко те познавам хахах ;D както и да е : ))
Нищо не е станало ;D видях се с едни мой приятелки август месец се решихме да ходим на почивка и това ме зарадва много и май тря почна да работя щото вече се организирам за 3-та почивка,а и ако идвам и в Бургас е все още разчитам на мама и на тати ама не ми е много удобнодруго,друго ще се видя с майкаа от толкова време не сме се виждали и ми липсва ужасно многоо,а и с онова момче за което ти говорих и той нещо ми намеква ама не чувствам нищо към него ама ме радва,че не се отказва толкова лесно ;D
браво Бубиииииимн се радвам
![]()
навънка жега, тука като направя течение пак не е добре
6б3З10
аз съм перфеклимата точно над мен бълва леден въздух и ми изстудява бирата
![]()
бирата като добавка след фитнеса ли я приемаш
6б3З10
даа тогаа най-мн фаща![]()
не знам от къде ще намирам толкова пари,че и някоя дрешка трябва си купя ..харесах си бруталното портмоне в мола ии него щее си купяя офф не искам да харча толкова много ама като се налагаДа ама имам още чувства към бившия ми ама и той е виновен,че ги имам щот след като скъсахме продължаваме да се виждаме на месеца 1-2 пъти и ако продължавам така ще си остана доста време сама ;D
Ооо искам много да опитам някое бира с вкус на някъв плод ;D
бившите му е майкатаааа... аз хода в зорница на одее бях да дебна мойта ама я нямаше някой ден ще я издебна и ще атакувам в гръб![]()
Аз моя не го дебна той иска да се виждаме пък и аз не му отказвам ;D много ми е хубаво с него ама след това съжаляваммм ;x
е да ама аз съм по-различен
утре ме подканват на плаж, обче пък съм бял като сиренце и ша изгоря, неее нямам ижелание, ся ако беше с беенцето да я цопна във водата пък после ша и ям водорасления мустак с ушетата и.
6б3З10
то и аз бял ама не ма ибе ;d мраза плажа
няма да изгориш толкова много,ако след това продължиш да ходиш и тена ще ти се задържи и няма да се белиш ;D така,че отивай на плаж ...
Иване не си чак толкова различен е към твоята да ама към другите не ;d
и какво общо има ръката тии![]()
да бе , все ено не съм минал по тояп път преди и киселото мляко по гърба ми болиииииии пак тогаа тъкмо се бях запознал с ена дебела в мирката и тя вика ай аз ша та намажа ама като я видях първо че нямахме мн обща приказка др визията на пърджола
6б3З10
въййй одее вънка къв комар ма охапа по ръката и смукна от кръвта ми и веднага крилата му се овеличиха с 5 санта и фръкна, а ся имам огромната топка на ръката, ся ще я спукам