- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво Не харесвате в момичетата?
Не те знам откъде си , колега, обаче със сигурност трябва да дойда да пием по бира някой път.
Тъкмо да обменим малко опит и информация - че се колебая в избора на Баварец , 5-та серия, е39 .
Остави ги децата - нека си вярват в цветните приказки и розовите балони ... ние ще си караме колите и ще си ебем курвите доживот... то е ясно![]()
Драсни 1 лично![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо да е тъжно , хубаво мило момиче?
Представи си , че сме минали с колегата през тия работи там - любов, страсти , игри ... и още куп филми и простотии. И сега просто искаме да си живеем младините до към 30- 35 и после да си хванем по една кротка и послушна женица, която да ни стане майка на детето като улегнем със образование, сериозна работа и положение в обществото.
Казваш , че стандарта не е висок- предложи ми по-висок и на драго сърце ще преосмисля мирогледа си, обещавам !
И btw, няма ли най-после да ми върнете стария акаунт по някакъв начин ;D ;*
Забелязвам, че доста хора мислят по този начин, а това не говори добре. Населението ни ще се превърне в застаряващо, което е тъжно. На 35 някоИ са женени с деца, живеещи в щастливи семейства.
Ще си хванеш жена на 35, на 40 (примерно) ще имаш първо дете, т'ва хубаво ли е според теб?
Намери си момиче, което е сериозно и бъди същия към нея.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо да не говори добре, Щруди малко? Не за всички главната цел е да имат семейство и деца. Защо задължително трябва да обичаш и да имаш някой до теб? Аз не разбирам това нещо. Толкова е прекрасно да имаш секс връзка, без тежки мисли и някакво любовно привличане. Толкова е скучно да имаш сериозна връзка. Особено на вашите години, когато този до вас е единствен, но след 2-3г. идва друг още по-единствен. Защо бързате за сложните неща? И аз избързах някога във времето с толкова момичета, че чак ме е срам какви действия съм предприемал. Какво, ако имам син, а съм на 30-35? А защо да имам син на 24-25?
Живейте, защото пътя нагоре е стръмен и тесен и не би трябвало да разчитате на някого.
Как ти е бил стария акаунт, другарю?