.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Тема: Тая

Hybrid View

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bassnectar Виж мнението
    Трябва да посетим и Китен.
    Иначе най-хубаво според мене е на Равда и Созопол
    П.П - Чувала съм добри отзиви за Кранево, Паша дере, Камчия, Синеморец. Аз като ходих преди 1-2 години на Приморско, не беше зле.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    П.П - Чувала съм добри отзиви за Кранево, Паша дере, Камчия, Синеморец. Аз като ходих преди 1-2 години на Приморско, не беше зле.
    и Приморско ми е пренаселено . ;д
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Кранево е на север от Варна, плажната ивица е широка и допреди 1-2 години морето беше сравнително чисто.
    Паша дере е хубав плаж, но е ааааадски пренаселен. Последният път като ходих, едва намерих къде да си постеля хавлията, гората е претъпкана от автомобили, щото нали... И имаше опнати 2-3 скари с кюфтета и мазна чалга.
    На Камчия плажната ивица е ужасна. Поне това, което видях като ходих преди 2 месеца. Сега може и да са я изчистили.
    Кара дере е хубаво, но пък е трудно достъпно.

А на Шкорпиловци ходих в събота и ми хареса, макар че така и не влязох във водата. Но не ми се стори много чиста. Иначе плажът беше добре.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си