- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Атентат в Бургас?
С какво е модернизиран ? Със самолети 3та ръка ? Излезли от амортизация преди години.
n00bs
Те са им казали/предупредили че са възможни атентати във България,но кой да обърне наистина сериозно внимание на това и да направи нещо по-въпроса само са вдигнали рамене и са си казали Neh пренебрегнали са със безразличие казано.
Дори са видели въпросния атентатор на камерите и какво са направили НИЩО трябвало ако им се е сторил подозрителен да го претърсят.
Защо винаги трябва да стане сериозно положението че чак тогава да се събудят и да направят нещо по-въпроса и след като се поуспокои обстановката пак ще заспат
Последно редактирано от Bomber : 07-19-2012 на 10:09
Балистичните ракети играят много по-голяма роля мога да те светна. И ако смяташ че модернизирани ВВС=25 годишни Миг-ове от руската армия...
Колкото до флотата, там сме пълна трагедия. Стоим си с 30 годишни кораби, подводници имахме 2 малки(даже май ги продадохме) но не и бойни![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Виж ся, имаме ресурс за отделни операции но тея 8 самолета ква война ще водят???
Ние във военно-техническата част сме пълна скръб. На нас оръжейните ни 'заводи' сами си гърмят, няма нужда някой да го прави... при хипотетичен конфликт само партньорите от НАТО ни спасяват)
Като казах за балистичните ракети... Имах предвид че държава която няма ядрено оръжие не може да се счита за голяма опасност.
Нали преди време на караха да си унищожаваме бойните глави СС23... Това беше изискване на Нато/ЕС не съм сигурен точно. Според тебе дали те са по глупави от наще хора и наще са успели да скрият нещо![]()
Ако не гръмне от самосебе си докато ни потрябва може да свърши работа викаш![]()
Добре, че имаме подводници http://novinar.bg/news/armiiata-ni-o...yODs2Mw==.html
така е, който чете вестници знае !
n00bs
Подводниците Слава и Надежда...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И аз не знам за тях. Но имената им са хубави. Напомнят ми за Армагедон и совалките Фрийдъм и Индипендънс![]()
Сигурен или не, мога да ти кажа, че няма.
n00bs
http://www.dnes.bg/politika/2012/07/...ladenov.164275
Вече се чудех кога...
Да изтрезне, да се наспи ... минава време.
n00bs
Учудвам се, че не е поискал и оставката на Дянков.
глобале, в случая не си интересен![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Вероятно имаме най - бързия метод за ДНКв белите държави са необходими минимум 24 часа, те кога откриха терориста и кога го направиха тоя тест
![]()
n00bs
Звездите им го говорят!
ДНК и разни истории,няма такива...
maDamn
Добре, значи ако е за евреи всичко се прави за 0 време, а като е за българи, всичко се маже като след студена бира и топло кафе, 2 часа по - късно.
n00bs
Фейл ли бе да го опишеш
След като днеска цял ден пеят по всички медии за засилените мерки за сигурност на всички аерогари, жп гари, автогари ,метро станции , пощи , и т.н глейте кво става http://e-burgas.com/?p=21425
Смятай....
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
^ Естествено. Всички полицаи са на летището...
Обаче якузата прав излезна, че на бб тоя лаф за дюнерите през гъза ще му излезе![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...