- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое идва първо?
Дали влюбването идва доста време след като сте тръгнали с гаджето си или още преди това.При вас как е?И какво мислите за противоположния вариант?
Зависи как се е случило. Със сегашния ми приятел не сме се познавали много много преди да тръгнем, тъй че нямаше как да стане преди това. Но стана бързо след това.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Влюбвам се само в човек, който познавам. В началото може да бъде само силно привличане.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Зависи от хората и обстоятелствата.
При настоящия ми приятел чувствата ги имаше още преди да тръгнем, макар да не бяха толкова силни, както сега. Но с времето станаха още по - силни и истински, за което съм щастлива.
Имала съм случаи, в които бях заедно с едно момче за някакви си седмици: нямах чувства в началото, след това също не изникнаха. И сложихме край.
За влюбване... рядко се обвързвам с хора, в които да съм влюбена. Но да кажем, че обикновено преди това ми се случва. Досега само един сполучлив опит имам да започна нещо и след това да се проявят чувства, при положение че в началото съм нямала.
Аз лично не разбирам въпроса...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За да пожелая връзка с някого, трябва да има някакво привличане и наченки на влюбване. Не любов, но тръпка, "пеперуди" - абе, да ми е завъртял главата. Такъв филм като "ще тръгна с него и ще чакам да се влюбя" при мен няма.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
По принцип влюбването ми е предпоставката да искам връзка с някого. На мнение съм, че без него ( или поне силно привличане, то не може да е веднага влюбване ) връзката си губи основата.
Никакъв шанс да се захвана с някого преди да усетя, че съм влюбена. И то много влюбена, независимо дали се познаваме от 10 години или от 2 месеца.
Ако ми харесва само като мъж, ще му го кажа, за да сме наясно, защото... е някак нечестно. Аз лично не съм имала случай, при който от сексуално привличане или приятелски симпатии чувствата ми да прераснат изведнъж в нещо по-голямо.
Няма никакъв шанс да започна връзка с някого само защото ми е симпатичен или приятен. Съответно трябва да имам тръпка към него, да ми е влезнал под кожата. А да го заобичам, естествено, се изисква повече време.![]()
Влюбвам се преди да сме се срещали.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Според мен, първо трябва да има привличане, тръпка.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
И двете ;д .. Понякога, когато човека е по-специален се влюбваш, а когато е просто някоя, може и никога да не се влюбиш. Просто само я харесваш. Относително е.
Разговорът за кокошката и яйцето ми допада повече.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не ти разбирам много въпроса,но любовта от пръв поглед понякога се оказва много стабилна. И според мен винаги първо идва влюбването,някакъв тип привличане.
Не правите ли разлика между привличане, химия и влюбване? Аз правя. За мен привличането се изразява в пеперудките, тръпката, силните симпатии, желанието за още срещи... А влюбването е една голяма идея по-напред.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тръпка,харесване,влюбване и обич са съвсем различни понятия.Поотделно можеш да имаш само първите две,но за да стигнеш до последната фаза,минаваш през всички останали по реда си.
Следователно е малко относително.Ако има тръпка и харесване,най-често се стига до връзка,а оттам и до влюбване,а в един по-късен етап и до любов.Но може и да си остане само до начален стадий.В първия случай влюбването идва с времето,а във втория времето е това,което не позволява това да се случи.Аз лично съм почитател на първия вид-всичко по реда си и с времето си.Защото понякога е трудно да различиш тръпката от влюбването, и ти трябва време за това.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!