.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София

Кое идва първо?

Дали влюбването идва доста време след като сте тръгнали с гаджето си или още преди това.При вас как е?И какво мислите за противоположния вариант?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Зависи как се е случило. Със сегашния ми приятел не сме се познавали много много преди да тръгнем, тъй че нямаше как да стане преди това. Но стана бързо след това.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Hilary_
    Влюбвам се само в човек, който познавам. В началото може да бъде само силно привличане.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Зависи от хората и обстоятелствата.

При настоящия ми приятел чувствата ги имаше още преди да тръгнем, макар да не бяха толкова силни, както сега. Но с времето станаха още по - силни и истински, за което съм щастлива.

Имала съм случаи, в които бях заедно с едно момче за някакви си седмици: нямах чувства в началото, след това също не изникнаха. И сложихме край.

Мега фен Аватара на babity
    За влюбване... рядко се обвързвам с хора, в които да съм влюбена. Но да кажем, че обикновено преди това ми се случва. Досега само един сполучлив опит имам да започна нещо и след това да се проявят чувства, при положение че в началото съм нямала.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз лично не разбирам въпроса...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на TheBeliever
    За да пожелая връзка с някого, трябва да има някакво привличане и наченки на влюбване. Не любов, но тръпка, "пеперуди" - абе, да ми е завъртял главата. Такъв филм като "ще тръгна с него и ще чакам да се влюбя" при мен няма.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    За да пожелая връзка с някого, трябва да има някакво привличане и наченки на влюбване. Не любов, но тръпка, "пеперуди" - абе, да ми е завъртял главата. Такъв филм като "ще тръгна с него и ще чакам да се влюбя" при мен няма.
    same ....
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Аз лично не разбирам въпроса...
    Кога се влюбваш в човека с когото си,преди или след началото на връзката ви

Супер фен Аватара на Wednesday666
    По принцип влюбването ми е предпоставката да искам връзка с някого. На мнение съм, че без него ( или поне силно привличане, то не може да е веднага влюбване ) връзката си губи основата.

Повече от фен Аватара на Taam
    Никакъв шанс да се захвана с някого преди да усетя, че съм влюбена. И то много влюбена, независимо дали се познаваме от 10 години или от 2 месеца.
    Ако ми харесва само като мъж, ще му го кажа, за да сме наясно, защото... е някак нечестно. Аз лично не съм имала случай, при който от сексуално привличане или приятелски симпатии чувствата ми да прераснат изведнъж в нещо по-голямо.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    Кога се влюбваш в човека с когото си,преди или след началото на връзката ви
    Девойката ми се струва се ебаваше с теб ...

И при мен така, макар че един път точно такъв филм бях вкарала и после много съжалявах..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Няма никакъв шанс да започна връзка с някого само защото ми е симпатичен или приятен. Съответно трябва да имам тръпка към него, да ми е влезнал под кожата. А да го заобичам, естествено, се изисква повече време.

Мега фен Аватара на Chacho
    Влюбвам се преди да сме се срещали.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Според мен, първо трябва да има привличане, тръпка.
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

И двете ;д .. Понякога, когато човека е по-специален се влюбваш, а когато е просто някоя, може и никога да не се влюбиш. Просто само я харесваш. Относително е.

Мега фен Аватара на Chacho
    Разговорът за кокошката и яйцето ми допада повече.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И аз така.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Разговорът за кокошката и яйцето ми допада повече.
    И аз мислех че това ще обсъждаме.

Първо привличане ,после връзка.Връзка без привличане си е чиста мъка.Да чакаш ей така да се влюбиш в гаджето ти е в основата на всички уредени бракове...като добавим и няколко крави за зестра

Повече от фен Аватара на embraceme
    Не ти разбирам много въпроса,но любовта от пръв поглед понякога се оказва много стабилна. И според мен винаги първо идва влюбването,някакъв тип привличане.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не правите ли разлика между привличане, химия и влюбване? Аз правя. За мен привличането се изразява в пеперудките, тръпката, силните симпатии, желанието за още срещи... А влюбването е една голяма идея по-напред.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    +1
    От всичките ми връзки до сега винаги така е ставало. Първо пепрудките, после по сериозните неща като любов и тн.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Тръпка,харесване,влюбване и обич са съвсем различни понятия.Поотделно можеш да имаш само първите две,но за да стигнеш до последната фаза,минаваш през всички останали по реда си.

Следователно е малко относително.Ако има тръпка и харесване,най-често се стига до връзка,а оттам и до влюбване,а в един по-късен етап и до любов.Но може и да си остане само до начален стадий.В първия случай влюбването идва с времето,а във втория времето е това,което не позволява това да се случи.Аз лично съм почитател на първия вид-всичко по реда си и с времето си.Защото понякога е трудно да различиш тръпката от влюбването, и ти трябва време за това.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си