.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Мм кой ще измисли характеристика за 12 знака на късмет и ще ги улучи , макар и основни характеристики ?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Geminicous Виж мнението
    Мм кой ще измисли характеристика за 12 знака на късмет и ще ги улучи , макар и основни характеристики ?
    Не ги улучва. Нещата са написани така, че за всеки да има по нещо, за което да се хване. Ако ме познаваше, например, щеше да видиш, че съм толкова скорпион, колкото баба ми е коала. Пък ей на, родена съм на 14 ноември. Гледай "Духът на времето". В началото на филма обясняват как бая неща, изезли от древността ние си ги интерпретираме, както ни харесва. А са нещо съвсем просто. Щях да го приема, ако забелязвах да речем едно... 60% съвпадение. И това е нещо. Но досега познавам точно един човек, който си отговаря на зодията - баща ми (лъв). Най-добрия ми приятел също е лъв и е пълна противоположност.

Щрудел, не искам да обиждам ничии разбирания. Знам колко на мен ми е неприятно някой да вдига вежди на моите вярвания. Просто изразявам лично мнение. Всеки в крайна сметка има правото да вярва в каквото си иска. И обикновено за него то става истина. Много ми харесва как Тери Пратчет беше направил задгробния живот в Света на Диска. На всеки му се случва това, в което вярва. Тези, които цял живот мислят, че следва прераждане, се прераждат. Тези, които вярват в духове, стават такива. Тези, които мислят, че в Рая те отнася дива викингска принцеса, яздеща бик и отиваш във Валхала... ами с тях става точно това. Ще ми се светът да изглеждаше така. Тоя абзац не знам защо го написах. Някакви среднощни размисли. Уоу. А няма 12 още.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си