- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Горещият КЪТ
Здравейте и добре дошли в бардак-клубчето 'горещият кът при бай мачок0'. Тва е пряка конкуренция на темите 'горещия стол', но с обърната функция - тук един (уви, това съм а3) човек задава въпроси, а сядащите се сменят през всеки 5 въпроса. Ето как протича..
сега някой трябва да каже, че иска да седне при мен за горещо интервю (мухах), при което следват 5 въпроса, на които трябва само той да отговоря. След зададен 5-и въпрос, който е отворил темата в момента се записва за участие и казва 'аз съм следващият', съответно той ще отговаря на следващите 5 въпроса. Така, като видите че има зададен 5-ти въпрос (независимо дали е отговорено или още не е), ако искаш да си следващия, пусни пост за това.
И така, кой се престрашава първи да го разнищя))
ЗАБРАНЕНИ ВЪПРОСИ НЯМА!
ако някой откаже да отговори, ще последват санкции, според пола! ;Д
п.с. няма ограничения мъже/жени, малки/големи, черни-бели..
п.с. 2 въпросите може да са предимно сексуални заради раздела, НО не само.
Последно редактирано от machoka : 07-23-2012 на 14:19
добре, поясняващ въпрос извън протокола, понеже не те знам - пол и години?
аз сядам
п.с 3 отговора в една и съща минута, значи аз съм после![]()
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
НО1
с колко момичета си правил секс? на колко е била най-малката и най-голямата? от колко време си със сегашната си жена, ако има такава?
Какво ще ми разкажеш за настоящата си приятелка? Тя коя от двете е "малката" или "голямата".. доволен ли си от секса с нея, какво и куца? А какво на теб?
НО3
е раздуй какво и беше зле. Как е с френската, изпълнява ли ти желанията, дърпа ли се за нещо, което искаш, а тя не. Правили ли сте повече от 3 тека? Какво искаш да направиш с нея, което те е срам да я помолиш да изпълни?
Записвам се след @prosto_chovekИли трябва да се надпреварваме с него-кой превари,той завари?
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
NO4
заглеждаш ли се по други дългокраки мацоранки? искало ли ти се е да преспиш с друга за една вечер само, при положение че твойта няма да разбере? какво му е лошото на това, ако е само за една вечер и тя (другата) го знае? ще се навиеш ли на тройка с твойта и друго момче, ако после правите тройка с друго момиче?
NO5
Какво трябва да направиш, за да станеш мааалко по-добър човек от това, което си в момента? Какво трябва да промениш, да подобриш)
Записвам се![]()
ти да не го дебна![]()
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Много сте скучни.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
добреее, благодарим на ултрасите и започваме с русокоските ;П
НО1
квооо стаа с момчетата? сваляш ли ги, те свалят ли те, как си по купоните - по-разкрепостена, повече консерва.. играеш ли на шише? целуваш ли се добре
Това бяха цели 6 въпроса в едно![]()
Имам си сериозен приятел от 4 години и половина затова не свалям чужди мъже.
Иначе се случва понякога те да ме свалят,но остават разочаровани![]()
Не ходя много по купони,излизам от време на време така-за разнообразие и се държа напълно нормално-пия съвсем малко,колкото за подгряване и развързване на езика и се забавлявам,без да се хвърлям по чуждо.
Не съм я играла тази игра с години,мина ми времето вече![]()
Нямала съм оплаквания по този въпрос,мисля,че се справям много добре![]()