.
Отговор в тема
Страница 29 от 30 ПървиПърви ... 19252627282930 ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 732
    Много як сериал ! Някой ако знае подобен, да казва
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от milena212121 Виж мнението
    Всяка серия вместо да ни показва кой е А. само ни обърква. Или поне аз се обърквам адски много.. Мислех, че е Мона, Лукас, Джена и др., а в 7ма серия на 3ти сезон сее появява съвсем нов герой, който ми ее много подозрителен..

Нз мен много ми харесва сериалчето, ама е ммного заплетено... <333
    ^Естествено,че няма да ни покажат кой е "А" , нали тогава сериала трябва да свърши..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Един от "А" e Мона... ПС: Така ми казаха
    Ще падам! Ще ставам! Ще се усмихвам и ще плача! Ще усещам радост и болка! Ще вървя и ще пълзя, но няма да спра да се боря!
    Няма да се откажа нито за момент! Няма да се предам! Няма да пречупят волята и силата ми!

Цитирай Първоначално написано от BrokenHeartt Виж мнението
    Много як сериал ! Някой ако знае подобен, да казва
    Ми, Клюкарката ми харесва.
    Ще падам! Ще ставам! Ще се усмихвам и ще плача! Ще усещам радост и болка! Ще вървя и ще пълзя, но няма да спра да се боря!
    Няма да се откажа нито за момент! Няма да се предам! Няма да пречупят волята и силата ми!

Рядко се зарибявам по сериали, обчаче този сериал.. наскоро започнах да го гледам и изгледах първите два сезона за седмица и половина.. Невероятен е! Постоянно те държи в напрежение и точно тва ми харесва
    ~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥

Мн го харесвам сериалчето и си го следя всеки ден по БТВ-то. Обаче само повторенията в 01:00 през нощта, че не ми се става в 10ч да го гледам Вчера като питах братовчедка ми дали го гледа, тя каза, че гледала някои серии и се разтърсила в нета кой е "А" , но аз я помолих да не ми казва, само че били няколко човека или нещо подобно се изпусна да ми каже, но това и аз си го предполагах. Иначе няма да погледна сериала ако знам кои точно са "А" после - мистерията поддържа интереса, а от 4те Хана и Ариа само са най-хубави. Ще продължавам да го следя, но като почне учебната година и край - няма да имам абсолютно никакво време за него. Затова каквото гледам сега, това ще е. После може да потърся в нета вече кои са "А" защото и без това няма да го гледам тогава, може би само през някоя от миниваканцийките през годината. И песента е мн яка Като гледам колко стр. има тази тема, сигурно сериала има доста фенове. Аз се броя за една от тях още в самото начало като го пуснаха по БТВ. Както винаги, проспах днес серията и довечера ще гледам повторението.

Lovely Dream защо не си го свалиш от Замунда? Тъкмо ще им чуеш яките гласове а не тия гадни озвучители на БТВ
    Иначе сериала става все по-интерсен ^^ за 3сезон говоря

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Следя сериала от самото начало. И си ми харесва изключително много.

> Добър подбор на артистите.
    Интересен сюжет и развитие на нещата. <

P.S: Чела съм и книгите. Отново нямам оплаквания.
    Много добре написани. Единствено вече не помня кой беше "А", а по спомени мисля, че в книгите беше Мона.

Гледам го и ми е супер интересен. Добре, че съм на 2-ри сезон и няма нужда да чакам нови епизоди засега.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Супер якото сериалче е, зарибена съм по него ;дд Всяка сряда като стана първо него си тегля ;дд

*Спойлер*
    Според книгите 'А' е самата Алисън

Любимият ми сериал. Изключително интересен и страшно заинтригуващ. От всички сериали , които съм гледала досега, този е ПРЕКРАСЕН ! ОБОЖАВАМ ГО ! Гледам сериите и по БТВ и си ги тегля от Замундата, които излизат всяка сряда , защото съм на 3 сезон , ама тези серии от БТВ ще стигнат другите Добре, обърках се достатъчно.

*Спойлер*

В книгите наистина 'A' е Мона, но след това тя умира , говори се , също така , че истинската А. наистина е Алисън , а всъщност в гроба са погребали нейната близначка Кортни, аббе който се интересува кой е А. в книгите да ми пише на лично, всичко ще му обясня ;д

Цитирай Първоначално написано от BreakingDawn Виж мнението
    Lovely Dream защо не си го свалиш от Замунда? Тъкмо ще им чуеш яките гласове а не тия гадни озвучители на БТВ
    Иначе сериала става все по-интерсен ^^ за 3сезон говоря
    Мнооого съм съгласна с теб. Истинските им гласове са мега яки, особено на Спенсър<3

Супер фен Аватара на Christinna
    Сериала не съм го гледала, обаче сега честа първата част от книгите.

Чела съм книгите,а сериалчето е много добро.Има интересен сюжет и известна доза напрежение.Засега не искам да знам кой/коя е А,ще гледам и ще се разбере,иначе няма да е интересно.Харесват ми всичките,но ако трябва да избирам ми харесват Емили и Ариа.Също ми харесват Тоби,Езра и Кейлъб.
    http://images5.fanpop.com/image/phot...1-1131-707.jpg <3 <3 <3

Фен Аватара на stephaniie
    Град
    Bulgaria
    Спойлер:

Искам да попитам .. не ви ли е подозрително едно от момичетата .. Честно казано на всяка й се е случило нещо ужасно освен на Ария .. Хана я блъсна кола, Емили я отвлякоха, упоиха и убиха приятелката й, Спенсър разбра толкова много тайни за семейството и беше нападната от Мона а за Ария не се сещам много, освен, че от всички тя е била най - голяма приятелка с Алисън .. Може да отмъщава за убийството й .. Все пак незнам ... хаха

А за промото от 12 епизод .. Хана плаче а Ария и Спенсър я утешават, предполагам, че някой нейн близък ще пострада ..
    Изключвам Мона, тъй като е строго заключена, изключвам и Рен, защото ако беше той, тогава и Спенсър щеше да е тъжна..

Много се съмнявам в Кейлъб ... Спомняте ли си когато изпрати СМС на Хана да се срещнат от името на -А, може би наистина е -А ... Също, как така се оказа в съблекалнята където Спенсър я нападна змия ...

Боже, съмнявам се в толкова много хора и имам толкова много въпроси ..
    Но няма да пълня темата хаха

Мисля, че в края на сериала ще останем много изненадани ....

Uploaded with ImageShack.us

За сравненията по-горе с книгите, няма смисъл, сериалът като цяло тръгва в доста по-различна посока от книгите, запазили са само основния сюжет, героите (повечето) и други развръзки. Възможно е да вкарат и в сериала близначка на Алисън, ако се сещате Хелуинския епизод, Алисън разказа история на някакво дете, за някакви близначки, от които едната убива другата. После, в един спомен, в разговор между Джейсън и Али се вижда снимка на Алисън и до нея още някакво момиче, но едно съвсем нарочно разфокусирано изображение. За следващия епизод, мисля, че дори една от лъжкините да е в цялата схема, няма да ни бъде казано сега, рано ще е за такъв шок. Някой второстепенен герой ще е..не ми се иска да е Мелиса, Лукас, Джена или някой толкова очевиден, на мен ми стана тъпо с Мона, защото постоянно твърдяха, че няма да е тя и кво стана..

Мега фен Аватара на Colouring
    stephaniie, Aриа не ми е подозрителна. Според мен е изключено да е едно от четирите момичета. И не е вярно,че на нея не са и се случвали ужасни неща. Обаче пък тая история с Маги ми е доста беизнтересна.

Пейдж много ме дразни и определено има нещо гнило в историята, свързано с нея, както всички разбрахме от последния епизод. Но повече ми е съмнителен Нейт. Сигурна съм, че накрая Джена предупреди Емили да се пази от него.

А иначе забелязах нещо странно. В серията Спенсър се караше с Емили и й каза нещо от рода "Не казвам, че Пейдж е змия, но.. ", а след това беше нападната от змия. Coincidence? I don't think so.

Фен Аватара на stephaniie
    Град
    Bulgaria
    Аз поне немога да се сетя нещо толкова ужасно което да й се е случило...............
    Освен семейството й, но то се разпадна най - вече заради баща й ..

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ОМГ гледахте ли 12 епизод???

SuNsEt - да, уникален е! През цялото време ме държа на нокти. Странно е как има епизоди, в които нищо не се случва, а този 12-ти епизод целият беше пълен с действие. И краят направо ме разби. Бях ей така: O_O WTF did I just watch?! Уникална серия! Браво на продуцентите, постарали са се. И актьорите са прекрасно подбрани. Всички си играят ролите чудесно.
    12-та серия няма да я обсъждам сега, защото предполагам, че не всички са я гледали. Имаше някои моменти, които ми бяха странни. И за А няма да говоря засега. Но това определено е един много добър епизод.

3 сезон имали субтитри ?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Да има... можеш да си изтеглиш сериите от Замунда или да го гледаш от вибокс и в двата случая има субтитри

искам да попитам може ли от някъде да четем книгите online ?

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Някой да знае кога ще излезе 13 серия? Спешноо ..

Сериалът ми е един от любимите. Историята е интересна и постоянно стават нови и нови неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си