- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Pretty Little Liars
Много як сериал ! Някой ако знае подобен, да казва![]()
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
Един от "А" e Мона... ПС: Така ми казаха![]()
![]()
![]()
Ще падам! Ще ставам! Ще се усмихвам и ще плача! Ще усещам радост и болка! Ще вървя и ще пълзя, но няма да спра да се боря!
Няма да се откажа нито за момент! Няма да се предам! Няма да пречупят волята и силата ми!
Рядко се зарибявам по сериали, обчаче този сериал.. наскоро започнах да го гледам и изгледах първите два сезона за седмица и половина.. Невероятен е! Постоянно те държи в напрежение и точно тва ми харесва![]()
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Мн го харесвам сериалчето и си го следя всеки ден по БТВ-то. Обаче само повторенията в 01:00 през нощта, че не ми се става в 10ч да го гледамВчера като питах братовчедка ми дали го гледа, тя каза, че гледала някои серии и се разтърсила в нета кой е "А" , но аз я помолих да не ми казва, само че били няколко човека или нещо подобно се изпусна да ми каже, но това и аз си го предполагах. Иначе няма да погледна сериала ако знам кои точно са "А" после - мистерията поддържа интереса, а от 4те Хана и Ариа само са най-хубави. Ще продължавам да го следя, но като почне учебната година и край - няма да имам абсолютно никакво време за него. Затова каквото гледам сега, това ще е. После може да потърся в нета вече кои са "А" защото и без това няма да го гледам тогава, може би само през някоя от миниваканцийките през годината. И песента е мн яка
Като гледам колко стр. има тази тема, сигурно сериала има доста фенове. Аз се броя за една от тях още в самото начало като го пуснаха по БТВ. Както винаги, проспах днес серията и довечера ще гледам повторението.
Lovely Dream защо не си го свалиш от Замунда? Тъкмо ще им чуеш яките гласове а не тия гадни озвучители на БТВ
Иначе сериала става все по-интерсен ^^ за 3сезон говоря
Следя сериала от самото начало. И си ми харесва изключително много.
> Добър подбор на артистите.
Интересен сюжет и развитие на нещата. <
P.S: Чела съм и книгите. Отново нямам оплаквания.
Много добре написани. Единствено вече не помня кой беше "А", а по спомени мисля, че в книгите беше Мона.
Гледам го и ми е супер интересен. Добре, че съм на 2-ри сезон и няма нужда да чакам нови епизоди засега.![]()
Супер якото сериалче е, зарибена съм по него ;дд Всяка сряда като стана първо него си тегля ;дд
*Спойлер*
Според книгите 'А' е самата Алисън
Любимият ми сериал. Изключително интересен и страшно заинтригуващ. От всички сериали , които съм гледала досега, този е ПРЕКРАСЕН ! ОБОЖАВАМ ГО ! Гледам сериите и по БТВ и си ги тегля от Замундата, които излизат всяка сряда , защото съм на 3 сезон , ама тези серии от БТВ ще стигнат другитеДобре, обърках се достатъчно.
*Спойлер*
В книгите наистина 'A' е Мона, но след това тя умира , говори се , също така , че истинската А. наистина е Алисън , а всъщност в гроба са погребали нейната близначка Кортни, аббе който се интересува кой е А. в книгите да ми пише на лично, всичко ще му обясня ;д
Сериала не съм го гледала, обаче сега честа първата част от книгите.
Чела съм книгите,а сериалчето е много добро.Има интересен сюжет и известна доза напрежение.Засега не искам да знам кой/коя е А,ще гледам и ще се разбере,иначе няма да е интересно.Харесват ми всичките,но ако трябва да избирам ми харесват Емили и Ариа.Също ми харесват Тоби,Езра и Кейлъб.
http://images5.fanpop.com/image/phot...1-1131-707.jpg <3 <3 <3
Спойлер:
Искам да попитам .. не ви ли е подозрително едно от момичетата .. Честно казано на всяка й се е случило нещо ужасно освен на Ария .. Хана я блъсна кола, Емили я отвлякоха, упоиха и убиха приятелката й, Спенсър разбра толкова много тайни за семейството и беше нападната от Мона а за Ария не се сещам много, освен, че от всички тя е била най - голяма приятелка с Алисън .. Може да отмъщава за убийството й .. Все пак незнам ... хаха
А за промото от 12 епизод .. Хана плаче а Ария и Спенсър я утешават, предполагам, че някой нейн близък ще пострада ..
Изключвам Мона, тъй като е строго заключена, изключвам и Рен, защото ако беше той, тогава и Спенсър щеше да е тъжна..
Много се съмнявам в Кейлъб ... Спомняте ли си когато изпрати СМС на Хана да се срещнат от името на -А, може би наистина е -А ... Също, как така се оказа в съблекалнята където Спенсър я нападна змия ...
Боже, съмнявам се в толкова много хора и имам толкова много въпроси ..
Но няма да пълня темата хаха
Мисля, че в края на сериала ще останем много изненадани ....
За сравненията по-горе с книгите, няма смисъл, сериалът като цяло тръгва в доста по-различна посока от книгите, запазили са само основния сюжет, героите (повечето) и други развръзки. Възможно е да вкарат и в сериала близначка на Алисън, ако се сещате Хелуинския епизод, Алисън разказа история на някакво дете, за някакви близначки, от които едната убива другата. После, в един спомен, в разговор между Джейсън и Али се вижда снимка на Алисън и до нея още някакво момиче, но едно съвсем нарочно разфокусирано изображение. За следващия епизод, мисля, че дори една от лъжкините да е в цялата схема, няма да ни бъде казано сега, рано ще е за такъв шок. Някой второстепенен герой ще е..не ми се иска да е Мелиса, Лукас, Джена или някой толкова очевиден, на мен ми стана тъпо с Мона, защото постоянно твърдяха, че няма да е тя и кво стана..![]()
stephaniie, Aриа не ми е подозрителна. Според мен е изключено да е едно от четирите момичета. И не е вярно,че на нея не са и се случвали ужасни неща. Обаче пък тая история с Маги ми е доста беизнтересна.
Пейдж много ме дразни и определено има нещо гнило в историята, свързано с нея, както всички разбрахме от последния епизод. Но повече ми е съмнителен Нейт. Сигурна съм, че накрая Джена предупреди Емили да се пази от него.
А иначе забелязах нещо странно. В серията Спенсър се караше с Емили и й каза нещо от рода "Не казвам, че Пейдж е змия, но.. ", а след това беше нападната от змия. Coincidence? I don't think so.
Аз поне немога да се сетя нещо толкова ужасно което да й се е случило...............
Освен семейството й, но то се разпадна най - вече заради баща й ..![]()
ОМГ гледахте ли 12 епизод???
SuNsEt - да, уникален е! През цялото време ме държа на нокти. Странно е как има епизоди, в които нищо не се случва, а този 12-ти епизод целият беше пълен с действие. И краят направо ме разби. Бях ей така: O_O WTF did I just watch?! Уникална серия! Браво на продуцентите, постарали са се. И актьорите са прекрасно подбрани. Всички си играят ролите чудесно.
12-та серия няма да я обсъждам сега, защото предполагам, че не всички са я гледали. Имаше някои моменти, които ми бяха странни. И за А няма да говоря засега.Но това определено е един много добър епизод.
Да има... можеш да си изтеглиш сериите от Замунда или да го гледаш от вибокс и в двата случая има субтитри![]()
Някой да знае кога ще излезе 13 серия? Спешноо ..
Сериалът ми е един от любимите. Историята е интересна и постоянно стават нови и нови неща.