Здравейте. Как да накарам нашите да ми купят нов телефон? Моля ви, някакви съвети?!![]()
Поискай им просто.
Вярвам, че ако имат финансовата възможност - ще ти купят.
Говори с тях!!!! Хората живеещи под един покрив трябва да си говорят поне понякога.
Освен това се опитай сам/а да си спестиш малко пари и да видят че си сериозен/сериозна. Обаче ако нямат финансовата възможност да ти купят трябва да се примириш, грешно би било да ги изнудваш.
Първо помисли дали родителите ти ще могат да си го позволят, ако според теб може говори с тях, но ако е обратното просто се примири, пък и не вярвам ако имете финансова възможност да ти откажат ей така, защото всеки родител иска да даде на детето си всичко от което се нуждае, а може и да им предложиш от теб да е една известна сума която си събрал/а например от рожден денУспех
кажи им, че ако не ти купят ще минеш на хероин и ще се самоубиеш брутално
Кажи им просто че имаш нужда от нов телефон какво толкова стига да не си някой лигла или лигльо да иска айфони за хиляди лева когато знаеш че ваще нямат възможност
Ако наистина имаш нужда и ако родителите ти имат финансова възможност не виждам защо не ти купятВсе пак ако ти откажат не им се сърди
не го правят нарочно , а защото нямат възможност , и при първия удобен случай ще ти купят
![]()
Има и друг вариант ако не ти купят си вземи на изплащане и си го плащай сам/а с джобни или детци![]()
То е близко да акъла че един от родителите ми ще сключи договора , а автора ще си плаща с неговите пари![]()
Ти да не си ясновидец , че знаеш даже кога на автора ще му омръзне телефона ?
Аз не съм, но имам кристална топка, която е ..
Сменил съм много телефони и попринцип им се радвам макс 2 месеца.
Това че ти си такъв не значи че и другите са![]()
1.На колко години си ?
2.Какъв телефон искаш/до колко пари ?
3.Какъв телефон имаш ?
4.За какво ти е друг ?
Ако си правиш илюзии, да ти вземат някоя гризана ябълка или друг телефон в тоя ценови клас, време е да разбереш, че парите не се берат по дърветата. Хвани се да помагаш нещо и си спестявай. Не мога да разбера как все ревете на родителите си да ви вземат. На мен никога не са ми купували те телефоните, а съм сменил над 40 сигурно като започнем от 99'