.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Е .. знам нещо , колкото да не е нищо Някои правилца , думи , глаголи .. За 2 години взехме 50 стр. от учебника .. Смятай

Знам че ще се справя , но като видях майка ми колко думи е писала и колко е учила (с АЕ фиология е ) и ми прилоша и се отказах от езика
    E, зависи от учителя, ама сега отиваш на друго място и все пак си с интензивно изучаване, тези 50 стр. ги взимате за 2-3 дни, иначе да, език се учи с писане. Оо, аз по немски научих адски много, а имахме едва 4 часа седмично, сега в 8ми клас френски ще имаме тройно повече и ако имаш желание адски много може да научиш. (:

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    E, зависи от учителя, ама сега отиваш на друго място и все пак си с интензивно изучаване, тези 50 стр. ги взимате за 2-3 дни, иначе да, език се учи с писане. Оо, аз по немски научих адски много, а имахме едва 4 часа седмично, сега в 8ми клас френски ще имаме тройно повече и ако имаш желание адски много може да научиш. (:
    Желание много .. Днес само съжалявам заради езика До утре ще отмине ..

Аз пък уча език като го чета Щот' аз бързо уча как се пише (с 1-2 пъти) и знам думата ,ама се бъркам какво значи

Желание много .. Днес само съжалявам заради езика До утре ще отмине ..

Аз пък уча език като го чета Щот' аз бързо уча как се пише (с 1-2 пъти) и знам думата ,ама се бъркам какво значи
    Аз уча на изуст текстове или поне така намерих за лесно като бях малък да уча немски, но все пак сега това е френски, едно се говори, друго се пише, трето се *** и така.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Аз уча на изуст тексове или поне така намерих за лесно като бях малък да уча немски, но все пак сега това е френски, едно се говори, друго се пише, трето се *** и така.
    Дамм .. труден е френския
    Късмет

Дамм .. труден е френския
    Късмет
    Хах, мерси, и на теб с испанския.

Голям фен
    Мерси ^^
    Лека нощ

Мерси ^^
    Лека нощ