- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Когато ходих да се запиша след 1 класиране, те ми предложиха да се запиша на СИП физика. Казаха ми, че може и като започнем училище да се запишем, но нали ново даскало, тръпка, бъркотия в началото на годината и затова предлагали от по рано.
Ти отиди до училище някой ден, може би е по-добре преди 15 септември и ги питай какви СИП-ове имат =]
Аха .. мерси ^^ В началото на септември ще мина ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Междудругото потърсих в гугъл и ми излезе сайт на "Иберика" .. Сега го разглеждамИ май се ориентирам г/д къде се намира , въпреки че съм толкова зле с тея улици и прочие .. Знам им имената (на улиците) и знам ,че съществуват ,но къде са .. Иначе е до "Ген. Скобелев" и "Опълченска" и до "Ал.Стамболийски" , както и до "Дондуков" , значи би трябвало да се ориентирам
![]()
И току-що видях ,че е до мол Сердика .. значи ще се ориентирам 100 %
Другото , което намерих е " http://www.elina-av.com/uroci_po_ispanski.html " .. Сега и него ще разгледам , но ми е малко далечко
Eто и това- http://ezikovikursove-sofia.com
И все пак ,ако някой има информация ..![]()
Последно редактирано от Xriis.. : 07-26-2012 на 10:41
Аз се записах на СИП когато попълвах заявлението за новото училище. Там имаше графа "СИП" с няколко празни полета и отдолу възможните избори по предмети.![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Много ми е интересно тези в 18 СОУ нали учат примерно китайски, корейски, японски. Как ще правят Външно оценяване 8 клас, като предметите са английски, немски, френски, испански, руски и италиански?
Последно редактирано от Ivan :) : 07-26-2012 на 11:12
Аз пак ще питам нещо ..
Относно изпита след 8 клас по език ..
1. Г/д на коя дата ще бъде ? Май , юни ?
2. Има писмен и устен , нали ? В какво се състоят те (по подробно,ако може)
3. Някъде четох ,че оценката ,която изкараш, се пише като текуща .. Така ли е ?
Аха .. мерси
Нещо изведнъж ми щракна и в момента се питам защо ВОБЩЕ писах ЕГ .. Трябваше да си пиша там нещо с Биология и Химия и до там -_-
Сега е ясно ,че ще се притеснявам за тоз пуст изпит ,, По-скоро за устнияПисмения го погледнах .. г/д като този ,който ни беше по АЕ е
![]()
Е .. знам нещо , колкото да не е нищоНякои правилца , думи , глаголи .. За 2 години взехме 50 стр. от учебника .. Смятай
Знам че ще се справя , но като видях майка ми колко думи е писала и колко е учила (с АЕ фиология е ) и ми прилоша и се отказах от езика![]()
E, зависи от учителя, ама сега отиваш на друго място и все пак си с интензивно изучаване, тези 50 стр. ги взимате за 2-3 дни, иначе да, език се учи с писане. Оо, аз по немски научих адски много, а имахме едва 4 часа седмично, сега в 8ми клас френски ще имаме тройно повече и ако имаш желание адски много може да научиш. (:
Мерси ^^
Лека нощ![]()
Устният изпит въобще не е задължителен, всяко училище преценява дали да провежда такъв.
А за писмения не се притеснявайте - ще ви плашат с това колко ще е труден, а накрая ще ви се стори фасулска работа.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
назад бяха писали за сип-овете - извънкласните дейности за сип-ове ли се водят?
тъй като в моето училище имаше един дъъъъълъг списък от извънкласни дейности (аз се записах на актьорско майсторство ^.^), но нямаше неща като 'физика' или 'математика'..
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Момиче съм!