Нещо не мога да изляза на глава с майка ми :Д Скоро бяхме на почивка и имахме бая време за приказваме,та се отвори и тази широка тема за секса (е,в случая съм информирана,знам си) :О
Та тя беше доста възмутена,като и споделих,че ако имам гадже и се чувствам готова(имам предвид до година,две,не сега,мисля че и тя разбра какво имам предвид) бих му се отдала.Отрицателното и възприемане беше защитено с факта, че когато(е тва не знам преди колко години е било) повечето й съученички са започнали да водят полов живот(имам предвид около 16-17-18 години) са забременели.И я питам е добре ок ама те презервативи ползвали ли са? Тя млъкна.Все едно това средство за предпазване го няма сега(то тогава имало ли го е? о.О).
Да й имам мнението.Обясних и кво що, че ако започна, ще се пазя,информирана съм и тн. И(!) пак си остана с мнението,че до 18 е по-добре да не бързам.Не знаела къв е този зор,то не било кой знае какво(според мене е била разочарована навремето и сега иска да ми втълпи тези нейни мисли). Имам чувството,че ако се появи някой сериозен приятел на хоризонта,ще ме заключи едва ли не у нас да не мърдам никъде.Ядосвам се,че завися в това от нея.(е тъпо е знам,ама кво да я правя,такава паника е за някои неща че не е истина) Съвети?
Благодаря предварително