.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 153

Hybrid View

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Не знам защо толкова ентусиазирано се отвращавате от Сръбски филм, пък и Човешката стоножка..
    Болни хора, болни хора навсякъде, но това е светът, в който живеем. Човешкото съзнание е много по-дълбоко от това, което можем да видим в ежедневието си, общоприетото и нормалното, което можем да разберем.
    Перверзиите и сексуалните извращения са нещо съпътстващо ни, но някак избираме да си затваряме очите и да се тюфкаме "апф, ужасно, ужасно, бляяя". Всъщност е толкова нормално, че бих преосмислила употребата на думата "болни".

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от FreakBitch Виж мнението
    Не знам защо толкова ентусиазирано се отвращавате от Сръбски филм, пък и Човешката стоножка..
    Болни хора, болни хора навсякъде, но това е светът, в който живеем. Човешкото съзнание е много по-дълбоко от това, което можем да видим в ежедневието си, общоприетото и нормалното, което можем да разберем.
    Перверзиите и сексуалните извращения са нещо съпътстващо ни, но някак избираме да си затваряме очите и да се тюфкаме "апф, ужасно, ужасно, бляяя". Всъщност е толкова нормално, че бих преосмислила употребата на думата "болни".
    Точно.....фактът, че това наистина се случва и има хора които наистина копуват snuff филми прави сръбски филм въздействащ.

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от FreakBitch Виж мнението

Еми може би точно за т'ва. Щото както вече казах "пъзелите" и "изходите" са направени като на филм. Честно казана ми е смешно да ги гледам, толкова са банални. А т'ва е част от действителността и за т'ва може би ни отвращава.
    Но все пак мисля, че Сръбски филм наистина е болен филм и не може да ме убедите, че т'ва е нещо съвсем нормално.
    Пък и обществото е изградило все пак представите за "нормално" и "ненормално" и когато един човек живее извън него (в негов си свят, което представите са му обърнати) за него става нормално.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си