- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дъщеря ми полудява!!!
Откакто се върна от един лагер дъщеря ми се държи странно. Постоянно е усмихната до уши и блуждае някъде. Почти не ми говори и винаги е отнесена. Какво може да е ???
За това знам, че е влюбена в едно момче дето и ти ходи на лагера и не се държеше така преди лагера. възможно ли е да е правила секс с него или ещо друго???
Ухууу успокой се мамче ..момичето е влюбено, прекарало е бая време с момчето, което харесва.. нормално да е отвяна от вихъра
Дано да е така.....
Лелче, мисля че това не е правилния раздел ..
Спокойно де... ти не си ли била на нейната възраст?!?!? ;д Имай вяра на дъщеря си.. а и, радвай се за нея след като е щастлива![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
То много майки си викат така за малките момиченца,докато един ден не им цъфнат на вратата с "Мамо,бременна съм,какво да правя?".
По темата:Едва ли е правила секс.Аз като го направих за първи път(с човек,когото обичам,родителите ми познаваха и още сме заедно),пак се чувствах един вид гузна.Ако беше направила нещо такова,нямаше да е щастлива и блуждаеща,а замислена,защото това щеше да е ново за нея,щеше да се чуди дали е било правилно,как ще се развият нещата нататък,как ще крие/ще каже на теб и пр.Успокой се,просто е влюбена и е контактувала по един или друг начин с това момче(но не и сексуално,спокойно).![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Благодаря за мненията!!!
Спокойно, дъщеря ти тепърва ще изпитва подобни чувста към момчета и е съвсем нормално да се държи от несено. Ще минат няколко месеца ще слезне на земята.
вероятно е сбъднала мечтата си е спала с 5-ма наведнъж то няма нищо лошо в това![]()
Влюбена ма тя е на 12 а той на 15 и аз лично не го харесвам този...
Сега е модерно да ходят с по-големи,
а това, че не го харесаваш едва ли ги засяга![]()
Пък не се знае, днешната младеж не че сам много голям де, говоря за тази която ни наследява е доста разгонена.Особенно момичета да ходят с някой по голям от тях е голяма привилегия . А за тези по големите предполагам се досещаш каква им е целта .....
Nver walk alone Take Glock 17
Аз съм на 19 и майка ми пак не харесва приятеля ми поп причнини,които до ден-днешен са непонятни за мен и не разбирам...Въпросът е дали имаш истинско основание за притеснение или просто не искаш дъщеря ти да излиза с момчета на тези години(което не е нещо ненормално)?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
В пълното си право е да не го харесва. Момичето е малко, явно се е отплеснала по него и сега е цирк буш. Нищо страшно,ама няма да е лошо да си проведете някои разговори относно момченцата и момиченцата.
Иначе на тая възраст съвсем нормално е да си харесва някой,след 1 месец сигурно ще е някой друг,но ако го има възпитанието и се говори по тоя въпрос няма нужда от притеснения от сорта" дали не е спала с него".
maDamn