- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Допитване до по запознати
Здравейте , не веднъж съм опирал до вашите съвети и в повечето случаи са ми помагалита така по темата ..
с приятелката ми го правим от близо месец и нещо .. и преди седмица докато го правехме презервативите свършиха (преди това свърших един път след близо 3 часа ) и в последствие решихме да опитаме без .. беше за кратко около 20 мин и не съм свършвал , проблема е че нещо ме гризе отвътре и ме кара да си мисля че има нещо .. затова и днес говорих с нея да си направи тест в понеделник .. та моя въпрос е - Има ли варянт да е бременна ?Благодаря предварително !
има вариянт теоретично, но не е. Не си свършвал, освен от предеякулационна течност, няма как да е станало нещо, но дори тогава вариантът е минимален. Ама вие децата сте много безотговорни, бе (предполагам, че сте на не повече от 15, нали)![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Еми да прав си , ама понякога става така просто тогава и двамата яко не мислехме с главата ... важното беше "Колко е яко без презерватив" обаче аз по едно време се осъзнах към 15 - 20 минута и спрях .. + тва през тези 15 - 20 мин сигурно съм спирал 20 пъти най малко заради това да съм сигурен че няма да свършаНо все пак ..
А и аз имам проблеми със свършването ,, правим го по 3 - 4 часа за да се случи .. може би е от презервативите така че ..![]()
Принципно пич.. Ние тук не сме калкулатори и не можем да ти кажем дали има шанс или не.. Смисъл мога да ти кажа - Не,а да се окаже,че е.. За това ми кажи на колко сте години и 2мата?
Ква тема бе брат ти ми еба майката на всякво желание да ти вкарам мозък в акъла.. Тя е на 12 не знам дали има цикъл............. Половата и система едва ли е развита да роди ,а ти да я оплодиш. Живеи не е бременна
Явно пича приема нещата буквално - Има ли бележник става....
Прочетох го и не мисля различно.. От 1 страна знам какво ти е,че я "обичаш",че те "обича",че няма да се разделите и т.н тва са глупости.. И аз бях лудо влюбен бях 2 години с 1 момиче и след нея го ударих на живот.. Това бих ти казал да не се занимаваш с глупости любов и т.н та тя е на 12 още няма лична карта. Зарязваи я намираи си гадже твои набор и тогава прави сексПо-разумно нещо от това не може да направиш
Както ти казах аз още нямам 16 а тя след няколко дни става на 13 така че разликата е малка .. знам хора мой набор с разлика по 5 .. а и през доста "мои наборки" минах и никоя не беше като нея , така че няма как да стане вариянта да я зарежа , сещаш ли се .. точно ся когато трябва да и покажа че не съм като 90 % от скапаняците дето са с някой заради едното Ебане .. : )
Някой трябва да те пребиеОтговорих ти по темата не е бременна булката ти,но се надявам тези дни баща и да разбере,че я чукаш - да видим колко бои ще отнесеш
ТЯ Е НА 2 БЕ СОПОЛ МАЛЪК... ЛАЗИШ МИ ПО НЕРВИТЕ НА 14 ГО НАПРАВИХ ЗА 1ВИ ПЪТ С ПО-ГОЛЯМО МОМИЧЕ ОТ МЕН!? ДОВОЛЕН... ТЯ ОЩЕ ГЛЕДА ДЕТСКИ И Е 6 КЛАС...ТИ СИ МАЛОУМЕН ЧЕСТНО.... КАТО Я ОБИЧАШ МНОГО ЩО НЕ ИЗЧАКА ДА ПОРАСНЕ А Я ЕБА :@
По - полека с обидите ако обичаш.. а относо ебането просто се случи и тя го иска от мен , наред ли си .. след т'ва и аз исках беше по взаимно съгласие ? (ТВА НАРЕД ЛИ Е ) а ти като го направи с по - голямо момиче не е ли същото или само ти си "правия" винаги .. Спри се малко , даде съвет помогна , НУЖНО ЛИ БЕШЕ ДА МЕ ОБИЖДАШ , ДА НЕ БИ ДА СЪМ СПАЛ С НЯКОЙ ТВОЙ БЛИЗЪК ? Т'ва е форум и като не разбирам питам , за разлика от някой хора
Вземи се малко в ръце. И благодаря за инфото
![]()
Давам ти мозък просто.. Като по голям с малко повече опит от теб. Правиш грешка на теб ти е хубаво на нея и е хубаво,но е грешка.. Не винаги правиш нещата както ги харесваш. Понякога трябва да ги правиш както трябва да бъде. Бъдете заедно,но да прави момичето секс на тази възраст е немислимоНяма да сбъркаш ако ме послушаш
Пич тя ако не го праим 1 седмица откача , на мен ми е се тая 16 години съм го карал без и сега мога пак , и съветите ти ми помагат .. просто не беше нужно да ме обиждаш все пак не съм я изнасилил мамка мубеше си щото и двамата го искахме .. а дали е било грешка или не с времето ще си каже , инъче една приятелка ми каза почти същото като теб и аз много се замислих над т'ва . Въпроса е как да и го обясня на нея .. а и ти сам знаеш к'во се случва когато една жена е незадоволена , почват се изневери , лъжи и т.н : ) както и да е мн драма стана тук , Мерси много за инфото и за съветите !
От София ли си?
И двамата сте.....
Към автора.....след някой друг месец ще се разделите (вероятно) или тя ще е бременна или X или Y поради простата причина, че ти а авно и тя не мислите преди да правите каквото и да е. Грешка е да го правиш с нея САМО поради тази причина, въпреки че като гледам колко ви е акъла може и да не съжалява тя после.
@alokinn Какъв ти е проблема и на теб и на полвината форум с това на каква възраст го правят? Акъл и цикъл има ли, проблем няма. Да повечето на възраст под 15/16 никакви ги няма в главата, но това не са всички а ставам свидетел на тема след тема където няма как да знаете колко акъл има даден индивид и съдите само по възрастта.
Под 14 години е незаконно,съмнява ме техните да знаят,че той я чука. Да не говорим за ква малка пикла трябва да става на въпрос. Вчера и е дошло и вече се ебе. Аре моля ти се.
Някой щастлив недоброжелател може да изпее неща на органите на реда,тогава и на техните дупе да им е яко.
maDamn
wtf 12 годишна и техните били на ясно какво правите??? Не мога да го повярвам или просто не искам.
Както и да е по темата: На теория шанс има, но е адски минимален. Нищо му няма на момиченцето.
*Информативно да ти кажа, че по принцип тестовете за бременност се правят 2 седмици след рисковия акт или 1 ден след закъснението!
@alokinn Какъв ти е проблема
И питаш..