.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Допитване до по запознати

Здравейте , не веднъж съм опирал до вашите съвети и в повечето случаи са ми помагали та така по темата ..
    с приятелката ми го правим от близо месец и нещо .. и преди седмица докато го правехме презервативите свършиха (преди това свърших един път след близо 3 часа ) и в последствие решихме да опитаме без .. беше за кратко около 20 мин и не съм свършвал , проблема е че нещо ме гризе отвътре и ме кара да си мисля че има нещо .. затова и днес говорих с нея да си направи тест в понеделник .. та моя въпрос е - Има ли варянт да е бременна ? Благодаря предварително !

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    има вариянт теоретично, но не е. Не си свършвал, освен от предеякулационна течност, няма как да е станало нещо, но дори тогава вариантът е минимален. Ама вие децата сте много безотговорни, бе (предполагам, че сте на не повече от 15, нали)
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    има вариянт теоретично, но не е. Не си свършвал, освен от предеякулационна течност, няма как да е станало нещо, но дори тогава вариантът е минимален. Ама вие децата сте много безотговорни, бе (предполагам, че сте на не повече от 15, нали)
    Еми да прав си , ама понякога става така просто тогава и двамата яко не мислехме с главата ... важното беше "Колко е яко без презерватив" обаче аз по едно време се осъзнах към 15 - 20 минута и спрях .. + тва през тези 15 - 20 мин сигурно съм спирал 20 пъти най малко заради това да съм сигурен че няма да свърша Но все пак ..

А и аз имам проблеми със свършването ,, правим го по 3 - 4 часа за да се случи .. може би е от презервативите така че ..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Принципно пич.. Ние тук не сме калкулатори и не можем да ти кажем дали има шанс или не.. Смисъл мога да ти кажа - Не,а да се окаже,че е.. За това ми кажи на колко сте години и 2мата?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    КОЛКОООООООО?
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    КОЛКОООООООО?
    Колкото чу .. дълга история ... партии .. алкохол .. влюбване ии .. няма значение .. по темата ?

Ква тема бе брат ти ми еба майката на всякво желание да ти вкарам мозък в акъла.. Тя е на 12 не знам дали има цикъл............. Половата и система едва ли е развита да роди ,а ти да я оплодиш. Живеи не е бременна

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn Виж мнението
    Ква тема бе брат ти ми еба майката на всякво желание да ти вкарам мозък в акъла.. Тя е на 12 не знам дали има цикъл............. Половата и система едва ли е развита да роди ,а ти да я оплодиш. Живеи не е бременна
    +тва е незаконно!
    maDamn

Явно пича приема нещата буквално - Има ли бележник става....

Явно пича приема нещата буквално - Има ли бележник става....
    Прочети си личното и ще мислиш различно + т'ва ми е 1вата дали мисля за "бележника" мамка му ..

Прочетох го и не мисля различно.. От 1 страна знам какво ти е,че я "обичаш",че те "обича",че няма да се разделите и т.н тва са глупости.. И аз бях лудо влюбен бях 2 години с 1 момиче и след нея го ударих на живот.. Това бих ти казал да не се занимаваш с глупости любов и т.н та тя е на 12 още няма лична карта. Зарязваи я намираи си гадже твои набор и тогава прави секс По-разумно нещо от това не може да направиш

Прочетох го и не мисля различно.. От 1 страна знам какво ти е,че я "обичаш",че те "обича",че няма да се разделите и т.н тва са глупости.. И аз бях лудо влюбен бях 2 години с 1 момиче и след нея го ударих на живот.. Това бих ти казал да не се занимаваш с глупости любов и т.н та тя е на 12 още няма лична карта. Зарязваи я намираи си гадже твои набор и тогава прави секс По-разумно нещо от това не може да направиш

Както ти казах аз още нямам 16 а тя след няколко дни става на 13 така че разликата е малка .. знам хора мой набор с разлика по 5 .. а и през доста "мои наборки" минах и никоя не беше като нея , така че няма как да стане вариянта да я зарежа , сещаш ли се .. точно ся когато трябва да и покажа че не съм като 90 % от скапаняците дето са с някой заради едното Ебане .. : )

Някой трябва да те пребие Отговорих ти по темата не е бременна булката ти,но се надявам тези дни баща и да разбере,че я чукаш - да видим колко бои ще отнесеш

Някой трябва да те пребие Отговорих ти по темата не е бременна булката ти,но се надявам тези дни баща и да разбере,че я чукаш - да видим колко бои ще отнесеш
    Баща и майка и и нашите са много наясно к'во правим К'во ако ни бяха пребили щяха да променят факта че го напраихме ли тц.. живеем в 21 век Ти да не би да го направи за първи път на 40 ?

ТЯ Е НА 2 БЕ СОПОЛ МАЛЪК... ЛАЗИШ МИ ПО НЕРВИТЕ НА 14 ГО НАПРАВИХ ЗА 1ВИ ПЪТ С ПО-ГОЛЯМО МОМИЧЕ ОТ МЕН!? ДОВОЛЕН... ТЯ ОЩЕ ГЛЕДА ДЕТСКИ И Е 6 КЛАС...ТИ СИ МАЛОУМЕН ЧЕСТНО.... КАТО Я ОБИЧАШ МНОГО ЩО НЕ ИЗЧАКА ДА ПОРАСНЕ А Я ЕБА :@

ТЯ Е НА 2 БЕ СОПОЛ МАЛЪК... ЛАЗИШ МИ ПО НЕРВИТЕ НА 14 ГО НАПРАВИХ ЗА 1ВИ ПЪТ С ПО-ГОЛЯМО МОМИЧЕ ОТ МЕН!? ДОВОЛЕН... ТЯ ОЩЕ ГЛЕДА ДЕТСКИ И Е 6 КЛАС...ТИ СИ МАЛОУМЕН ЧЕСТНО.... КАТО Я ОБИЧАШ МНОГО ЩО НЕ ИЗЧАКА ДА ПОРАСНЕ А Я ЕБА :@

По - полека с обидите ако обичаш .. а относо ебането просто се случи и тя го иска от мен , наред ли си .. след т'ва и аз исках беше по взаимно съгласие ? (ТВА НАРЕД ЛИ Е ) а ти като го направи с по - голямо момиче не е ли същото или само ти си "правия" винаги .. Спри се малко , даде съвет помогна , НУЖНО ЛИ БЕШЕ ДА МЕ ОБИЖДАШ , ДА НЕ БИ ДА СЪМ СПАЛ С НЯКОЙ ТВОЙ БЛИЗЪК ? Т'ва е форум и като не разбирам питам , за разлика от някой хора Вземи се малко в ръце. И благодаря за инфото

Давам ти мозък просто.. Като по голям с малко повече опит от теб. Правиш грешка на теб ти е хубаво на нея и е хубаво,но е грешка.. Не винаги правиш нещата както ги харесваш. Понякога трябва да ги правиш както трябва да бъде. Бъдете заедно,но да прави момичето секс на тази възраст е немислимо Няма да сбъркаш ако ме послушаш

Давам ти мозък просто.. Като по голям с малко повече опит от теб. Правиш грешка на теб ти е хубаво на нея и е хубаво,но е грешка.. Не винаги правиш нещата както ги харесваш. Понякога трябва да ги правиш както трябва да бъде. Бъдете заедно,но да прави момичето секс на тази възраст е немислимо Няма да сбъркаш ако ме послушаш
    Пич тя ако не го праим 1 седмица откача , на мен ми е се тая 16 години съм го карал без и сега мога пак , и съветите ти ми помагат .. просто не беше нужно да ме обиждаш все пак не съм я изнасилил мамка му беше си щото и двамата го искахме .. а дали е било грешка или не с времето ще си каже , инъче една приятелка ми каза почти същото като теб и аз много се замислих над т'ва . Въпроса е как да и го обясня на нея .. а и ти сам знаеш к'во се случва когато една жена е незадоволена , почват се изневери , лъжи и т.н : ) както и да е мн драма стана тук , Мерси много за инфото и за съветите !

От София ли си?
    Пловдив скайп : spoki95 , aко евентуално искаш да ме питаш нещо да не спамим темата :P

Даже ако може да бъде изтрита ще е най - добре вече разбрах каквото ми трябва !

Голям фен Аватара на chushkopek
    И двамата сте.....
    Към автора.....след някой друг месец ще се разделите (вероятно) или тя ще е бременна или X или Y поради простата причина, че ти а авно и тя не мислите преди да правите каквото и да е. Грешка е да го правиш с нея САМО поради тази причина, въпреки че като гледам колко ви е акъла може и да не съжалява тя после.

@alokinn Какъв ти е проблема и на теб и на полвината форум с това на каква възраст го правят? Акъл и цикъл има ли, проблем няма. Да повечето на възраст под 15/16 никакви ги няма в главата, но това не са всички а ставам свидетел на тема след тема където няма как да знаете колко акъл има даден индивид и съдите само по възрастта.

Град
    Beyond reality
    Под 14 години е незаконно,съмнява ме техните да знаят,че той я чука. Да не говорим за ква малка пикла трябва да става на въпрос. Вчера и е дошло и вече се ебе. Аре моля ти се.
    Някой щастлив недоброжелател може да изпее неща на органите на реда,тогава и на техните дупе да им е яко.
    maDamn

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    wtf 12 годишна и техните били на ясно какво правите ??? Не мога да го повярвам или просто не искам.
    Както и да е по темата: На теория шанс има, но е адски минимален. Нищо му няма на момиченцето.
    *Информативно да ти кажа, че по принцип тестовете за бременност се правят 2 седмици след рисковия акт или 1 ден след закъснението!

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Под 14 години е незаконно,съмнява ме техните да знаят,че той я чука. Да не говорим за ква малка пикла трябва да става на въпрос. Вчера и е дошло и вече се ебе. Аре моля ти се.
    Някой щастлив недоброжелател може да изпее неща на органите на реда,тогава и на техните дупе да им е яко.
    +1 ..

Била откачала като не го правилаа ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си