.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Причина?

Причина?

Здравейте! Чела съм доста от форума, но сега реших да се регистрирам, защото не мога да спра да мисля за нещо, което се случи вчера. Има едно момче, писали сме си по фейсбук, дори ми е правил комплименти и тн... та снощи го попитах дали иска да излезем и той не ми отговори повече. В смисъл прочете го и по-късно просто излезе. И сама мога да си направя изводите, но според вас какви може да са причините да постъпи така? Честно казано, нямам проблем с това, че не е заинтересован от мен - не сме се познавали толкова така или иначе, но вероятно можеше поне да каже 1-2 думи. Явно просто не му се е занимавало де, разбирам. Вие как бихте постъпили?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Вариант1: Не иска да излезе с теб , но не смее да ти го каже,за да не те обиди.
    Вариант 2: Мухльо е!
    Вариант 3: Харесва те,но не знае как да процедира и може би набира смелост!
    Спри да го търсиш и не се занимавай с него,ако има нещо - той ще те потърси,ако ли не- продължаваш напред без да ти пука.
    maDamn

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Според мен е девствен. Както и да е, няма смисъл да се занимаваш с него повече.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Вариант 4: Има си приятелка, ама е излъгал или не е споменал за нея
    вариант 5: Срам го е да се видите на живо
    вариант 6: Не е можел да ти отговори, въпреки че е видял съобщението. Ако не иска може поне да измисли някакво оправдание, вместо хич да не те отрази.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Просто не проявява интерес. Не е нужно да има куп варианти, когато може да каже какъв е проблема. А в случая, просто не иска да те нарани , предполагам.

Варианти наистина много.
    Не го вземай присърце. Може пък и да не е видял. Не знам. Просто да не ти пука.

Супер фен
    Абе вижте го какъв е тарикат, нарочно не ти е писал нищо и сега мислиш за него. Това е варианта, след 2-3 дена ще ти се обади да излезнете, а до тогава ще мислиш само за него. Хитрец е, аз също често така правя и няма грешка

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
    Абе вижте го какъв е тарикат, нарочно не ти е писал нищо и сега мислиш за него. Това е варианта, след 2-3 дена ще ти се обади да излезнете, а до тогава ще мислиш само за него. Хитрец е, аз също често така правя и няма грешка
    Прекланям се пред невероятното ти майсторство на психологическите методи за привличане на внимание.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен
    winning

Няма да ти се обади. Има ли значение защо?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Вариант 7 : Срам го е да ти отговори,защото те харесва и не знае как да направи следващата крачка.
    Вариант 8 : Не иска да ти отговори,защото мисли,че си избързала и сега не знае какво да прави и за това се прави на ударен

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Въобще не го взимай присърце това,случва се.Ако е имал жаление дори сам ще ти е предложил,но можеш да си направиш изводите за държанието му след въпроса ти.Варианти много.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Може да е припаднал от изненада и за това да не ти е отговорил.Може да няма нет, или често когато излезеш от фб той показва че още си на линия и после изведнъж показва че си офлайн.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Да не ти пука
    Ако те харесва, ще те потърси : )
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на Chacho
    Може пък да е имал желание, но да е нямал възможност. Примерно няма пари в момента, семейна кавга или нещо друго и вместо да си измисля причини на момента да се е направил, че не го е прочел.

Бъзикам се, дори няма как да ти кажем добронамерено ли е било или не. Не си направила нищо лошо като си го попитала. Ако те притеснява някоя твоя постъпка, сподели и ще я коментираме.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Може пък да е имал желание, но да е нямал възможност. Примерно няма пари в момента, семейна кавга или нещо друго и вместо да си измисля причини на момента да се е направил, че не го е прочел.

Бъзикам се, дори няма как да ти кажем добронамерено ли е било или не. Не си направила нищо лошо като си го попитала. Ако те притеснява някоя твоя постъпка, сподели и ще я коментираме.
    Прав е, нищо лошо не си направила. Ако е нарочно - той губи.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Прекланям се пред невероятното ти майсторство на психологическите методи за привличане на внимание.
    +1

Пука ли ти изобщо? Ако ти е толкова важен човек, когото 'познаваш' само от фейсбучиту ... лошо. Иначе дреме ти .. ако ще ще направи нещо, ако не ще жив и здрав да е!
    Последно редактирано от ChuShki : 08-01-2012 на 19:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си