.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78
    Мега фен
    Град
    <3

Post Мислите ли,

...че сте добри? И какво според вас е определението за 'добър човек'?

Също така... от форумните ви впечатления, кажете дали според вас човека писал преди вас е добър.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Да, аз съм страхотен. Държа се с всеки както си е заслужил, помагам на приятелите си, и освен това съм красив и умен.
    Какво повече ?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от IcameHereToFuckBitches Виж мнението
    Държа се с всеки както си е заслужил
    ако някой не напсува и ти ли ще го напсуваш?
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на kosder
    Мисля, че съм особено добър дори и към непознати. Въпреки, че добротата е понятие, което се тълкува от всеки човек по различен начин според мен.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Да си добър понякога означава да правиш неща, които не искаш, а аз не обичам да правя неща, които не искам. За мен съм си добър, за другите може и да не съм.

Мега фен
    Град
    <3
    Мисля, че да си добър, означава да приемаш 'лошите' неща с положителна нагласа. (примерно)
    Т.е.
    ТИ можеш да постъпиш зле с мен, мога да се почувствам гадно, но въпреки това да не изпитам лоши чувства към теб и да не отвърна един вид на лошото с лошо. Това не означава, че трябва да се оставя да ме тъпчеш, а че няма да се обърна срещу теб.
    Изключително много ме радва, когато злобата бива убивана и потъпквана с добро.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    "Добро" е много разтегливо понятие,както и "лошо". Не смятам ,че съм способна да ти дам такова определение...
    Имам се за нелоша...тълкувай го ,както намериш за добре.
    maDamn

Понякога съзнателно или не се отнасям доста зле с хората, които по някаква причина ми досаждат с присъствието или с поведението си, но като цяло доста хора ме определят като "добър човек". Не мога да поставям такива определения на самата себе си, тъй като това е доста относително, а и все още характерът ми се изгражда, но мисля че самите ни постъпки ни определят и те са единствените неща, от които можем да си вадим каквито и да било изводи за чертите от характера ни

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    И аз в повечето пъти се държа както се държат с мен. Зависи какво се има под добър, ако ме накарат да изпълня нещо, което ми се вижда съмнително или не ми допада, се отказвам. Също така непознати да ми искат услуга, в 95% от случайте ги отрязвам моментално, а ако са настоятелни им казвам 2-3 лафа и се махат и не позволявам да ми се качват на главата.
    n00bs

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Всеки по различен начин си тълкува думите, както и тая. За някои то е нещо определено, за други коренно различно. Т.е. въпрос на ... мнение.

Иначе добра съм с тия, които го заслужават. Държа се с всеки така, както го е заслужил.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Не деля хората на лоши и добри, защото е толкова относително, че може да се каже, че такива категории не съществуват.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Мисля, че да си добър, означава да приемаш 'лошите' неща с положителна нагласа. (примерно)
    Т.е.
    ТИ можеш да постъпиш зле с мен, мога да се почувствам гадно, но въпреки това да не изпитам лоши чувства към теб и да не отвърна един вид на лошото с лошо. Това не означава, че трябва да се оставя да ме тъпчеш, а че няма да се обърна срещу теб.
    Изключително много ме радва, когато злобата бива убивана и потъпквана с добро.
    Хората, които се държат зле, ги избягвам. Реваншизма е загуба на време.

Мега фен
    Град
    <3
    Не мисля, че да се държиш с някой така, както заслужава, те прави добър.
    4XCOKИ

Град
    Niggaland
    ами това което каза ти, означава точно хората да те тъпчат, защото не правиш нищо с/у тях
    n00bs

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не те прави добър. Прави те нормален човек. Понякога да си добър не е хубаво. Прекаленото добруване излиза през носа. Аз се старая да се държа с хората около мен,така както и те с мен. Не обичам да се държа зле и да съм гадна,но ако се наложи правя го-не ме прави лош човек това.Прави ме човек,който си цени чувствата и нервите. Преди бях добричка със всички,до един момент,в който се чувстваш като боклук и нямаш какво повече емоционално да дадеш.
    Добруването излиза през носа...затова си имам едно на ум.
    maDamn

А какво значи да се държиш с хората, както и те с теб, ако някой се държи добре с теб и въпреки това ти е неприятен кво правим ? Естествено, че ще го отбягвам..

Добра към непознати- не мисля... държа се мило и ако човекът ми допадне се сближаваме... ако не ми хареса, не се заяждам и не го правя на 2 стотинки... просто ДИМ ДА МЕ НЯМА и да си нямам повече работа с него )

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    ами това което каза ти, означава точно хората да те тъпчат, защото не правиш нищо с/у тях
    Ами напротив. Ако си един отворен и разбран човек ще си над тея неща. Няма дори да се чувстваш тъпкан, дори този срещу теб да си мисли, че точно това прави. Просто ще го игнорираш и ще си помислиш, че не си заслужава да си нещастен заради него.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не те прави добър. Прави те нормален човек. Понякога да си добър не е хубаво. Прекаленото добруване излиза през носа. Аз се старая да се държа с хората около мен,така както и те с мен. Не обичам да се държа зле и да съм гадна,но ако се наложи правя го-не ме прави лош човек това.Прави ме човек,който си цени чувствата и нервите. Преди бях добричка със всички,до един момент,в който се чувстваш като боклук и нямаш какво повече емоционално да дадеш.
    Добруването излиза през носа...затова си имам едно на ум.
    Съгласна съм с теб само в случаите, когато добрия човек е глуповат и добър от страх. Това граничи с наивност. Такива хора и аз не харесвам и въпреки това ги разбирам.
    4XCOKИ

Град
    Niggaland
    Ами напротив. Ако си един отворен и разбран човек ще си над тея неща. Няма дори да се чувстваш тъпкан, дори този срещу теб да си мисли, че точно това прави. Просто ще го игнорираш и ще си помислиш, че не си заслужава да си нещастен заради него.
    аз например съм игнорирал някого, защото виждам, че е превъзбуден и изнервен, но постепено прекаляват и не може да игнорираш до безкрай... така, че игнорирането е до време и аз не съм нещастен, когато почна да отвръщам на някого, повечето пъти излизам винаги отгоре
    n00bs

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от malko_pisi Виж мнението
    Добра към непознати- не мисля... държа се мило
    държиш се мило, защото ти идва от вътре, или се държиш мило, защото така е редно?
    Защото ако е второто е доста тъпо. I mean.. Не обичам фалшиво мили хора.
    4XCOKИ

Град
    Niggaland
    Добре, майка с количка идва в магазина, няма ли да и задържиш вратата ?
    n00bs

Мега фен
    Град
    <3
    аз например съм игнорирал някого, защото виждам, че е превъзбуден и изнервен, но постепено прекаляват и не може да игнорираш до безкрай... така, че игнорирането е до време и аз не съм нещастен, когато почна да отвръщам на някого, повечето пъти излизам винаги отгоре
    окей
    Съгласна съм и че не може да игнорираш вечно някого. Важно е какво чувстваш/изпитваш в тоя момент. Как реагираш най-вече.
    Дали се ядосваш и повишаваш тон, или с думи прости се опитваш да го 'укротиш'..
    Имам един познат, който когато е разгневен за някоя глупост и целия свят му е крив и най-малкото ядосва и хората около себе си. Някак си се радвам, че мога в такава ситуация да го погледна, да го изчакам да се накрещи и да го питам със спокоен тон 'и какво?' и да му обясня колко глупави са причините за настроението му.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Добре, майка с количка идва в магазина, няма ли да и задържиш вратата ?
    Ще я задържа, това какво общо имаше?
    Съвсем на скоро задържах/отворих вратата на човек с патерици.
    4XCOKИ

Не знам защо, ама ми се досра от тая тема.
    Цитирай Първоначално написано от deFakto
    MNGO SYNM PQIN MANIA
    Цитирай Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
    това попринцип са си задълженията на жената- да готви, да чисти и прочие

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Зависи от конкретната ситуация и настроението ми. Както и до човека насреща. "Добър" и "лош" са доста относителни и разтегливи понятия.

Ще я задържа, това какво общо имаше?
    Съвсем на скоро задържах/отворих вратата на човек с патерици.
    Това е въпрос по-скоро на добро възпитание.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си