- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли,
Наистина много зависи и каква точно е обидатаНапример, ако някой обиди мен съм склонен и да си замълча и да чакам да го направи отново, за да направя нещо, но обиди ли майка ми съм способен дори да го убия, ако ще и най-големия изрод да ме изкарат.
Ето, че всеки мисли по различен начин, аз лично не бих се засегнал от това примерно.
n00bs
и от обида до обида има разлика
едно е да ти кажат -еби си майката, боклук
друго е да ти кажат -майка ти е по голям боклук от теб, всички са я минали, пълен парцал е
и сякви други прекрасни неща
нали?
да, пак зависи от теб дали ще допуснеш тези думи да те засегнат
но второто е доста по-грубичко
Ами пак няма да го отразя, ще му кажа нещо, но ще е от сорта на:
Много си креативен, ваще сиг. са горди с теб
Жалко, че си импотентен
Баща ти сиг. съжалява, че не даде 30 ст за презерватив
n00bs
Не говорехме за близки бе слънцее
Защо тогава се хабих да ти обяснявам толкова за това как стоят нещата с нараняването от човек, който обичаш и такъв, който ти е никакъв. = (
И ако наранят (душевно) човек, който ми е скъп, няма да искам да отмъщавам, най-малкото защото той не е бебе и да се изявявам като ангел пазител няма да е много яко. Ще съм до него в този момент и ще го подкрепям и успокоявам, защото ще го обичам и няма да искам да се чувства зле, но толкова. Всичко останало е като в сапунен сериал - "Хуанита ме нарани, ще направя живота й черен и ще гори в шестия кръг на ада и дори девата от Гладалупе няма да й помогне.."
И пак се връщам на онова, което казах по-горе... Казваш, че всичко трябва да се върне... Ок.. да приемем, че е така. Но ако ти си човека, който искаш да играе ролята на карма, не те ли прави същия парцал като човека, който те е наранил теб, или твоя близък?!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не е въпроса в тва да го отразиш
или да покажеш че не са ти приятни тия думи
въпросът е в тва че няколко думи казани със спокоен тон
могат да те ядосат повече от едно изкрещяно -да ти еба майката
^ Девата от Гуадалупе винаги помага -.-
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Аз казах-да, отмъстителността е първична черта на характера.Но или я имаш, или я нямаш.Това какво ти би направила е твой личен избор, но тва не значи че хората, които биха постъпили по различен начин са задължително в грешка.Може да ме направи същия парцал, може да ме направи и по-голям парцал, но ако не ти идва отвътре да отмъстиш на някого няма как да разбереш.Ако не говорим за близките ми-не, не може да ме нарани човек, който не ме засяга и следователно нямам повод за отмъщение.И стига с тва слънце вече
Ще си помисля: "О, с колко прост човек си имам работа!" ^_ От такива не си заслужава ама грам да се обиждаш, дори ще се почувствам АЗ тъпа, ако общувам с такива хора.
и в двата случая не е хубаво да се ядосваш ^^
Но поне в първия ще знаеш, че говориш с готин човек ^^
Това, че ти идва от вътре е лошо.
А на мен не ми е нужно да ми идва от никъде, че да го разбера.
И именно това, че ти идва да отмъстиш, ме навежда на мисълта, че не мислиш трезво, защото никой разумен човек не би искал да отмъщава.
Последно редактирано от ShtrudeL : 07-30-2012 на 18:13
4XCOKИ
и така да е.
за това няма как да споря с непознати
няма и смисъл![]()
Добрем. Радвам се, че се разбрахме. *гуш* ^_
4XCOKИ
важното е да ви идва в точната седмица
n00bs
Щруделке, ама твоите примери не са на това... Първия пример е с човек, на който му пука за теб, 100%, така че дори не влиза в тая графа... Втория пример е някой, от когото малко или много зависиш, и отново не е същото...
А за мен няма ли гуш ? ;(
Ми... не се смятам нито за много добра, нито за лоша.По принцип на доста хора съм помагала/правила услуги, но определено не всички заслужават да се държа добре с тях.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Fascinating.
Първоначално написано от deFakto
Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
4XCOKИ
смятам, че съм прекалено добър с хората, въпреки че откачам ако някой ме засегне прекалено... ;3
А ти смяташ ли се за добра щтруди? :>
Добра съм, ама само привидно..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Казват ми, че съм много добра ддз... Никога не изпадам в крайности, опитвам се да разбера гледната точка на другия, гледам винаги да помогна, да дам някакъв съвет. Наранявал ме е човек, който обичаХ, но с лошо не съм се обръщала никога или поне не с това лошо, което заслужава. Както и към "храната" от други хора не съм се обръщала с лошо. Знам, че смисъл няма да обиждам, да псувам и да си "отмъщавам", най-малкото, че е много грозно. Тоя човек както е дошъл в живота ми, така и ще си отиде, така че няма за какво да се похабявам прекалено много. ^^ Вярвам в това, че всичко се връща, колкото и изтъркано да е... дори да не му го върна аз, знам че друг ще го направи.
nigga stole my bike
4XCOKИ
Мисля,че съм добър,дааа,но зависи от ситуацията все пак.