.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Първата ми кола - Fiat Bravo 1.6 16v бензин 1998г. 110 коня.. Според мен това си е едно добро решение за първа кола.С много добри впечатления останах от нея.. Автомобила беше СТОК (без никакви подобрения по двигателя) само с оптичен туининг.. Разход извън градско ми даваше 10 при скорост на каране 120 и нагоре,градско около 8-10 зависи от сезона и пр.
    Все едно аз го пиша това,само че в сегашно време.И моята е 103 кончета
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Карах един от най-оплюваните фордове и бях супер доволен! Сега карам "хвален" немски автомобил и в сервиза ми се реве...

Awe един Golf 2, и си уреден... .Сериозно,харчи малко,частите са евтини,колата е евтина,на удари носи .Като си вземеш по-големия мотор, направо се е утепало.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Това пък кой ти го каза?
    Аз ти го казвам след като преди години на 2 годишна 33-ка и заминаха и 4-те амортисьора за няма и година, а единият беше 300$, да не споменавам предницата като цяло. Като цяло карал съм имам наблюдения, толкова са далеч френските и италианските коли по здравина от японските да речем, че само човек които не е карал не е предпочел друго.

Цитирай Първоначално написано от seraph2 Виж мнението
    Карах един от най-оплюваните фордове и бях супер доволен! Сега карам "хвален" немски автомобил и в сервиза ми се реве...
    Това е така, защото почнаха да правят новите коли да карат докато им е гаранцията и след това си е ходене по мъките. Карал съм десетки коли и за сега за мен моделите на Honda civic 96-98 година са най-здравите коли на които съм попадал. При душманско каране, колата няма мръдване, предницата не трепва. За примерата обаче такова нещо не мога да кажа. За сега Lancer 2010 се държи подобаващо, но е нова още не може да се говори до колко са здрави, поне аз не мога.
    Последно редактирано от draid : 08-01-2012 на 15:09

орел корса!

Цитирай Първоначално написано от dark40 Виж мнението
    орел корса!
    Не знам ква е тая кола ОРЕЛ КОРСА, но пък може да е някъв нов вид орел знам ли .... Колата вече е взета, темата да се заключи

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си