- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Дайте предложения за първа кола ?
Карах един от най-оплюваните фордове и бях супер доволен! Сега карам "хвален" немски автомобил и в сервиза ми се реве...
Awe един Golf 2, и си уреден....Сериозно,харчи малко,частите са евтини,колата е евтина,на удари носи .Като си вземеш по-големия мотор, направо се е утепало.
![]()
Аз ти го казвам след като преди години на 2 годишна 33-ка и заминаха и 4-те амортисьора за няма и година, а единият беше 300$, да не споменавам предницата като цяло. Като цяло карал съм имам наблюдения, толкова са далеч френските и италианските коли по здравина от японските да речем, че само човек които не е карал не е предпочел друго.
Това е така, защото почнаха да правят новите коли да карат докато им е гаранцията и след това си е ходене по мъките. Карал съм десетки коли и за сега за мен моделите на Honda civic 96-98 година са най-здравите коли на които съм попадал. При душманско каране, колата няма мръдване, предницата не трепва. За примерата обаче такова нещо не мога да кажа. За сега Lancer 2010 се държи подобаващо, но е нова още не може да се говори до колко са здрави, поне аз не мога.
Последно редактирано от draid : 08-01-2012 на 15:09
Аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!