- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Музика...
Това пък как го реши? "Винаги" предполага да съобразиш мотива на всички слушатели. Само няколко поста по-нагоре убеждението ти се опровергава.
Какъв е смисълът на пояснението "в западните страни"? Пък и като цяло ако ще говорим за първоначалното приложение и произхода на музиката като изкуство, то трябва да се върнем много по-назад и изобщо няма да има връзка със зимната скука примерно.
Само за творците ли го дефинират като изкуство? И защо пък точно богаташите, безсмислено си конкретизирала дадена социална група при положение, че в днешно време не виждам връзка между разновидността на въпросната и отношението към музиката.
Не че искам да се заяждам или че изобщо ми пука, но както и да го прочета, мнението ти ми се вижда неаргументирано и ограничено.
![]()
Това, че не можеш да възприемеш нещо, не го прави грешно или ограничено. Музикант съм. Визирам музикалните среди. Не виждам какво има да се обяснявам на неграмотен човек. И без това трудно ще го възприемеш. Каквото съм имала да кажа към едно изречение, съм го направила най-обобщено. Ако искам да пиша чаршафи, си е моя работа.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ