.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Exclamation Задънена улица

Нещата стоят така.. имам си приятел от почти 1 месец.. но как да кажа.. няма я тръпката.. няма я любовта.. просто чувствам, че това не е моето момче и не ни е писано да сме заедно.. и сега искам да се разделим, но той изобщо не го очаква и сигурно много ще го нараня, а не искам.. след 4 дни правим 1 месец, а аз до тогава трябва да го зарежа,защото в неделя заминава и няма да го има цял месец август, а аз няма да издържа цял месец да ходя с човек с който не ми е писано да съм и той дори да няма да е в града.. и мисля,че трябва да е преди да направим 1 месец, защото ако ми подари нещо и го зарежа ще изглеждам все едно съм била само за подаръка.. а и като скъсаме всичките му приятели ще ме гледат накриво..наистина не знам какво да правя, дайте ми съвет? моля виии

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    просто му казваш.
    Той не е виновен за нищо, както и ти няма да си. Приятелите са си приятели... те се променят и менят.
    Това са твоите чувства. Няма смисъл да го залъгваш, че изпитваш нещо.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не било писано...абе ти зле ли си ?!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Ами да зле съм... то се усеща когато просто това не твоята половинка

Мега фен Аватара на TheBeliever
    В големи филми се вкарваш. Просто му казваш, че не искаш вече да си с него и толкова. Кой как ще те гледа е без значение. Това с "не ни е било писано" са клиширани холивудски фрази, които звучат смешно в реалния живот.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    По-добре да го зарежеш сега, отколкото да чакаш, щом не го искаш. Не искала да го нарани, ами то за няма и 1 месец колко ще го раниш пък и ти

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Просто му кажи. Не губи както неговото, така и своето време.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

ами да не искам да го нараня,защото не знаете как се държи и как ми говори и как ми показва колко държи на мен

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Тогава по-добре ли е да го залъгваш ? Много по-гадно ще му е ако му го кажеш по-късно.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Просто му кажи, че не искаш да се виждате повече и готово
    Ъъ, ще го нараниш, че вие ходите от само месец, колко можеш да го нараниш ;дд
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee Виж мнението
    Ъъ, ще го нараниш, че вие ходите от само месец, колко можеш да го нараниш ;дд
    Мхм. А и колкото повече чакаш и го мислиш, толкова по-дълго време го залъгваш, което е по-долният вариант. Извод : казвай му и да се свършва. Той е момче, ще си намери топките и ще го преживее.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Мнението на другите да не те интересува. Щом си решила, че няма смисъл - явно няма. Те не са във вашата връзка и не знаят кое как е.

Просто му казваш всичко. Вярно е, че ще го заболи, но то каквото и да направиш, и кажеш - ще е така. Просто бъди искрена с него и това е.

Almost gave a fuck, aaaaaaaaaaaaaaand it's gone

^so true

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Щом така си преценила,действай!Когато залъгваш някого,накрая боли повече.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на Me4encety
    Мега зле човек -_- За някви си керливи 30 дена ти се впрягаш... Ем отиваш и му казваш "путка майна не та бива" и толкова.Еи голямата сложност

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си